R.G.M. Goris

Servoce prima, bestelproces soepel, bestelling kwam echter een werkdag eerder dan in bestelproces aangegeven, daardoor moest ik mijn planning herzien.

P.P. Van Hemert

Zeer goede service. Denken goed mee, geven goede adviezen. Doen niet moeilijk als je de bestelling online besteld hebt en je nog extra materiaal nodig hebt.

Wat mij ook opvalt de...

Wat mij ook opvalt de medewerkers altijd ontzettend vriendelijk zijn. Dit maakt dat je hier een volgende keer weer koopt.

Behulpzaamheid van de medewerkers. Alles op voorraad.

RJE Ter Beek

Helemaal top! Ik had een tekening gemaakt en een uittrekstaat wat ik nodig had om alle goten en hwa's van onze woning te vervangen en dat op de mail gezet. Binnen een dag reactie van Janine met een... Helemaal top! Ik had een tekening gemaakt en een uittrekstaat wat ik nodig had om alle goten en hwa's van onze woning te vervangen en dat op de mail gezet. Binnen een dag reactie van Janine met een link erbij waarbij alles reeds door haar was ingevoerd incl. al het maatwerk. Daardoor was het zeer eenvoudig om al het materiaal voor onze woning te bestellen.

Vervolgens na bestellen binnen 2 dagen alles geleverd incl. het maatwerk. Geweldig!

Snel reactie op vragen en zeer snelle levering.

J Van Duinen

Op maat gezaagd, prima geholpen door Janine.

Klantgericht

Goede service
Mooi op tijd geleverd

P Verburg

Super ga meer bestellen

kennis van zaken als je beld

F.M. De Wit

Ben in Nijkerkerveen geweest om spullen te halen. Prima geholpen. Men neemt de tijd voor je en adviseert prima.

Goed advies/klantgericht.

M Van Hummel

Zink goed gezet,snel geleverd

Anne Matton

Ik wilde heel graag dit weekend een sidetabel om toveren in een oppottafel mét een zinken blad. Vrijdagmiddag ging ik langs met de vraag of ze een plaat zink per direct konden leveren. Dankzij de... Ik wilde heel graag dit weekend een sidetabel om toveren in een oppottafel mét een zinken blad. Vrijdagmiddag ging ik langs met de vraag of ze een plaat zink per direct konden leveren. Dankzij de fantastische hulp van Wester is dat gelukt! Zelfs de lange kanten zijn nog voor mij omgezet, echt top. Met de hulp van een geleende plaatschaar kon ik het thuis verder afmaken. Duizendmaal dank!