JJPM Vissers

Goed overleg en contact

Mooi op maat gemaakt produkt

P V Burgel

Goede service en netjes afgeleverd

Joseph S.

Ik heb alles kunnen bestellen wat ik nodig had: zetwerk, klangen, nagels, zink schaar, soldeervloeistof, soldeerstaven en huur van de soldeerbout. De klus was daardoor gewoon goed te doen. De... Ik heb alles kunnen bestellen wat ik nodig had: zetwerk, klangen, nagels, zink schaar, soldeervloeistof, soldeerstaven en huur van de soldeerbout. De klus was daardoor gewoon goed te doen. De levering was zo snel als aangegeven, de vervoerder gaf een reeel tijdslot van levering.

Maatvoering was perfect, het aanbod is volledig, de levering netjes en op tijd.

M Leeflang

Prima geleverd en de bestelling klopt.

C. Van Nimwegen

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Inmiddels weer de chauffeur van zink en koper ons te vinden.

Een dag eerder geleverd dan besteld maar dat kwam nu zeer goed uit. Zink en koper heeft een mooi klein team met attente medewerkers, ook de front-office helpt je prima op weg (Janine)

R Wisselink

Wil nu nog iets bestellen en nu is de bezorgkosten ineens het dubbele van 15 naar 35 euro.

verder keurig geleverd en goede spullen

snel en netjes bezorgd

Reactie Zink en Koper:

Beste R. Wisselink,
Beste R. Wisselink,
Bedankt voor uw positieve review! Wat betreft u verzendkosten, deze zijn inderdaad hoger dan uw vorige bestelling. Dit komt door de lengte van 3 meter. Deze moeten met speciaal transport vervoert worden. Bestellingen onder de 150,- Euro excl. worden gratis verzonden. U heeft in dit geval een kleine bestelling met lange lengtes, wat het helaas erg duur maakt.
ZINKenKOPER.nl / ZINKenKOPER.be
Janine

H Beks

(Bewerkt)

Alles wat ik nodig had in het assortiment voor een schappelijke prijs. Echter, de zinkschaar die ik heb besteld komt niet in de buurt van de zinkschaar die ik heb gekregen. Gebeld door Zinkenkoper... Alles wat ik nodig had in het assortiment voor een schappelijke prijs. Echter, de zinkschaar die ik heb besteld komt niet in de buurt van de zinkschaar die ik heb gekregen. Gebeld door Zinkenkoper en tot volle tevredenheid snel en professioneel opgelost.

P.M. Kool

De standaard producten zijn prima en tijdig geleverd. Ook de uitleenservice van de soldeerapparatuur is perfect! Maar het opleveren van een maatwerk goot voor rondom een boom, zodat deze niet hoefde... De standaard producten zijn prima en tijdig geleverd. Ook de uitleenservice van de soldeerapparatuur is perfect! Maar het opleveren van een maatwerk goot voor rondom een boom, zodat deze niet hoefde te worden gerooid, was het toppunt. De aangeleverde 3d mal is perfect nagebouwd (no cure, no pay) en doet z'n werk naar behoren dankzij de zinkmeesters van Nijkerkerveen

Prima spullen
Goede service
Vriendelijke mensen
Prijs OK

C Geijsen

Goede kwaliteit, nette levering

kwalitatief een goed product, levering compleet en gaaf

J Van Den Heuvel

Heel goee