N.M Brehen

Hendrik Glacz

(Bewerkt)

Over zowel de snelheid van levering en de kwaliteit van de bestelling ben ik uiterst tevreden net als mijn vorige bestellingen en zou ik normaal 5 sterren geven. Het enige minpunt is dat ik niet heb... Over zowel de snelheid van levering en de kwaliteit van de bestelling ben ik uiterst tevreden net als mijn vorige bestellingen en zou ik normaal 5 sterren geven. Het enige minpunt is dat ik niet heb kunnen genieten van de 5% vermindering die u beloofde via mail verzonden door Janine van Dasler

zie beoordeling.....snelheid van levering en kwaliteit van de producten.

Reactie Zink en Koper:

Beste Hendrik Glacz,
Beste Hendrik Glacz,
Fijn dat we het misverstand met de kortingscode naar aanleiding van uw review hebben kunnen oplossen. We vinden het vervelend dat dit door een miscommunicatie niet goed is doorgekomen. Gelukkig was dit snel te verhelpen!
ZINKenKOPER.nl / ZINKenKOPER.be
Janine van Dasler

M Nijland

Alles was zeer netjes

C Van Veen

Super professionele en enorm snelle service!

Aangezien mij iets niet helemaal duidelijk was op de website qua maatwerk, even gebeld en mijn vraag uitgelegd. Super opgelost door meedenken van enorm vriendelijk personeel!

Ton Scharenborg

Primma service

Snelle en correcte afhandeling.

Mnr Koldenhof

Makkelijk te bestellen via de website waar je goed geiinformeerd wordt.

mooi afgewerkt materiaal.

P Wouters

Heel correct en supersnel.

Op maat en afgesoldeerde zinken dakgoot vanaf bestelling binnen de 22 uur aan huis geleverd. In België! Dat is ongezien, wat een service!

E van Wasbeek

Goed bereikbaar en neemt de tijd voor advies

4 meter zinken pijpen.
telefonisch goed bereikbaar
echt zinken beugels

H Koeslag

Zeer tevreden.

Alles is ok.

J Oudendorp

Het ging allemaal heel netjes en vlot!