Gabe

Goede service en tijdige levering. Moest nog iets nabestellen, wat werd samengevoegd met de eerste bestelling, en kreeg keurig de 2de keer verzendkosten teruggestort.

M.P Verbruggen

Ik ben zeer tevreden. Regentonvuller netjes in orden en goed verpakt.
Keurig op maat en volgens omschrijving met rubber manchet.

TG Schouten

Snelle service en levering, scherpe prijzen

Keuzemenu website

Dimitri

Mooie materialen, maar ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik had nog een klein onderdeel nodig wat even op maat gezet is en zo verpakt dat het voor lage verzendkosten mijn kant op kon komen.... Mooie materialen, maar ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik had nog een klein onderdeel nodig wat even op maat gezet is en zo verpakt dat het voor lage verzendkosten mijn kant op kon komen. Dat is service, net als de mogelijkheid om een soldeerset in bruikleen te krijgen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, echt een aanrader!

J. Wiersma

Duidelijke website met product keuze. Had toch een vraagje en met even bellen waren deze snel beantwoord. Levering volgens afspraak en goed product.

Goed product, duidelijke website en levering zoals afgesproken.

C De Jong

Goed geholpen door het team met de deklijsten en de uitvoering

persoonlijk contact om exact aan te geven wat de bedoeling was. prettige communicatie met
Ernst-Jan en de oplossing om kopstukken te solderen. top gedaan!

N Ammerlaan

Mooi materiaal, goed verpakt en snel geleverd

Compleet assortiment

Martin Dekker

Goed overleg, snelle bediening en levering

Korte snelle lijnen / Flexibel

K Ahlalouch

Nadat ik de verkeerde maat bochten had besteld en deze ontvangen heb ik gebeld om een oplossing te vinden voor het vervangen van de producten. De medewerker bood direct een oplossing door gratis... Nadat ik de verkeerde maat bochten had besteld en deze ontvangen heb ik gebeld om een oplossing te vinden voor het vervangen van de producten. De medewerker bood direct een oplossing door gratis nieuwe te verzenden. Top service!

Klant focus

J.J. Van Der Molen

Goede service. Het verkeerde geleverd, maar de volgende dag de juiste artikelen gekregen.

Goede service, snelle levering.