R.G.W. Zweverink

Dag, helaas moet ik mede delen dat ik niets geleverd heb gekregen, wel een mail gehad van post nl dat het geleverd zou zijn maar ik vind niets ook niemand aan de deur gehad!
Dus bij deze vind...
Dus bij deze vind ik het wel fijn om een review te kunnen geven!
Maar kan nog niet beoordelen.

Reactie Zink en Koper:

Beste R.G.W. Zweverink,
Beste R.G.W. Zweverink,
Bedankt voor uw review en het is terecht dat u ontevreden bent over de levering. We hebben inmiddels contact gehad over deze levering, die inmiddels terecht is. Wij betreuren het ook dat uw pakket op deze manier is neergezet. Wij hebben een klacht ingediend bij PostNL, maar helaas nog geen reactie gekregen, hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ons welgemeende excuus voor het ongemak!
ZINKenKOPER
Janine

FK Hartgers

De bestelling werd snel geleverd ondanks dat ik het leveradres veranderd heb, bij levering waren 2 artikelen niet geleverd maar dit werd na een belletje direct opgelost.

Service

M.R. Kerklaan

Top! Netjes gebeld omdat ik een fout in de bestelling had gemaakt... Alles volgens afspraak en snel geleverd, top!

William Van De Kooij

Netjes en snel geleverd!

H Steenwijk

Snelle en correcte levering.

JP Ooms

Snelle levering, goede service

Hac Vervoort

E Bloemhof

Gemakkelijk bestelproces, snelle en volledige levering

snel en volledig geleverd

Emile Rozema

OOk als er een fout in je bestelling sluipt ,wordt dit netjes geregeld top

klantvriendelijk

Margo Van Der Stek

Goede service, zeer snelle levering