M. Van Manen

Zeer goed

Goede zetting van het materiaal samen met de hoeken die ik erbij besteld heeft top.

G.H. Wijkamp

Komen afspraken/toezeggingen na, ook na foutje bij de uitlevering

M Van Bijsterveld

(Bewerkt)

Al meerdere op maat gemaakte mastgoten en zinken regen pijpen besteld. Keurig geleverd en goede communicatie. Je kunt hier gerust je zinkwerk bestellen!

Communicatie
Kwaliteit materiaal
Afspraken nakomen

Hamm Voets

De levering was volgens afspraak. In mijn bestelling ontbraken echter 2 artikelen en was een plaat beschadigd. Op mijn reactie werd adequaat gereageerd. Een nieuwe plaat wordt toegezonden samen met... De levering was volgens afspraak. In mijn bestelling ontbraken echter 2 artikelen en was een plaat beschadigd. Op mijn reactie werd adequaat gereageerd. Een nieuwe plaat wordt toegezonden samen met de ontbrekende artikelen. Ik til niet zo zwaar aan deze tekortkoming. Kan altijd gebeuren. Dit doet ook niet af aan de kwaliteit. Ik heb er vertrouwen in dat e.e.a. goedzal komen.

Duidelijke website. Perfecte reactie op mijn melding van de tekortkomingen.

A Van Gelderen

Goede website makkelijk bestellen. Ook afwijkende vormen middels de "zelfschets" functie.
Zelf afgehaald. Fijne enthousiaste kundige mensen ontmoet met goed advies

Alles was netjes aan de maat en op tijd klaar.

HG Strijkers

Top service. Contact gehad met de klantenservice over maatwerk. Super geholpen. Perfect gemaakt en geleverd.

CM De Vos

De bestelling werd netjes ingepakt de andere dag afgeleverd. Maar klopte niet helemaal er ontbraken 4 Tapeindjes M8 om de beugels aan de muur te bevestigen.

Snelle levering en keurig ingepakt.

Albert Koot

Duidelijke site, snelle levering

M Brands

Nette en snelle levering.

Van Erp

Prima en snel

Geen verzendkosten boven 150 ex BTW. En verzendkosten al eerder verlagen als bestelling nog onder 150 is, maar incl verzendkosten daarboven uitkomt.