Richard Verbree

Deskundig, goede services en zeer klantvriendelijk. Komen de afspraken ook altijd na!

ga zo door

W HEITLAGER

(Bewerkt)

De producten zijn goed en super mooi. Ze worden goed verpakt zodat alles onbeschadigd wordt afgeleverd. De aflevering zelf verliep niet helemaal soepel maar uiteindelijk wel op de afgesproken... De producten zijn goed en super mooi. Ze worden goed verpakt zodat alles onbeschadigd wordt afgeleverd. De aflevering zelf verliep niet helemaal soepel maar uiteindelijk wel op de afgesproken dag.
Er was één schroefdraad niet helemaal in orde en ik had een onderdeel te veel besteld. Dit is door Zink & Koper heel klantvriendelijk opgelost. Ik ben dik tevreden!

Misschien iets strakkere afspraken met de vervoerder maken op het gebied van servicekader en voorspelling van het moment van afleveren.

JW Beunk

Geweldig product en snelle levevering

maatvoering geweldig

Jan Kooijman

Top geleverd en snel

snel

D De Gans

Woensdagmiddagen besteld nu nog niet binnen heb wel mail gehad dat verzonden is maar we blijven wachten tuin moet Woensdag worden opgeleverd dus is best frustrerend

Reactie Zink en Koper:

Beste D. de Gans,

Beste D. de Gans,

We hebben uw review gelezen en schrikken hiervan! Wat ontzettend vervelend dat het pakket nog niet geleverd is! Wij hebben dit pakket 19-05-2022 meegegeven aan onze vervoerder XXL pakket en waren in de veronderstelling dat dit 20-5-2022 bezorgd zou worden. Normaal gesproken neemt de vervoerder contact met ons op als een pakket niet geleverd kan worden, zodat wij onze klanten op de hoogte kunnen stellen. Wij hebben niets gehoord, dus wisten dit ook niet. U had ons gerust kunnen bellen, want dit is absoluut niet onze gang van zaken!

Ik heb meteen contact opgenomen met de vervoerder om te vragen wat er aan de hand is. Blijkbaar zijn ze 20-5-2022 bij u geweest om te leveren, maar was er niemand aanwezig. Ze sturen u een email met de live track and trace, heeft u deze niet ontvangen? Het pakket is weer meegenomen naar het depot. Ze komen vandaag nogmaals langs om het pakket af te leveren.
ZINKenKOPER.nl
Janine

R Kleinlugtenbeld

Alles snel in huis, en dik tevreden over de producten en een mooie prijs kortom alles goed voor elkaar

Super snelle levering, en goede producten

Dhjc Van Den Broek

Top service en snelle levering! Ook top verpakt om de beschadigingen zo minimaal te houden.

TCG Lek

Nette en overzichtelijke website. Producten zijn eenvoudig te bestellen en veel op voorraad. Gratis verzending vanaf een redelijk bedrag. De bestelde artikelen kwamen ook snel aan, waren uitstekend... Nette en overzichtelijke website. Producten zijn eenvoudig te bestellen en veel op voorraad. Gratis verzending vanaf een redelijk bedrag. De bestelde artikelen kwamen ook snel aan, waren uitstekend verpakt en van een prima kwaliteit.

Snelle verzending en zeer goed verpakt.

M van Nimwegen

Prima service, meedenkend duidelijke overzichtelijke website met een mooie rekentool voor maatwerk een offerte snel uitgewerkt, wordt direct geproduceerd met bezorgen kun je nog voorkeur aangeven... Prima service, meedenkend duidelijke overzichtelijke website met een mooie rekentool voor maatwerk een offerte snel uitgewerkt, wordt direct geproduceerd met bezorgen kun je nog voorkeur aangeven wat wil iemand nog meer

Ik had een offerte aan gevraagd, daar reageerde Janine op met de vraag heeft u hier en daar aan gedacht zonder dat het ook maar iets extra kost dat noemen ze nou service Top

Mike

Website is wat aan de trage kant, bestelproces is simpel en jullie hadden alles wat ik nodig had gewoon op voorraad. Chapeau!

Aflever service is echt top!