G Schreuder

Levering zoals gevraagd en op tijd....perfect

Helder bestel systeem en levering zoals gevraagd

Reactie Zink en Koper:

Bedankt voor uw reactie, Wij doen ons best om ons systeem zo goed mogelijk te maken Wij stellen het zeer op prijs dat u tevreden bent met ons systeem!
Met vriendelijke...
ZinkenKoper
Martijn

B.A. Gosselink

Snelle, correcte levering.

S Terpstra

Een zeer prettige website om te shoppen, duidelijk en ook pressies wat ik had besteld.

Zeer snelle en correcte levering.

S Hulskamp

Goed assortiment, nette levering door speciale pakket dienst en goede kwaliteit

Goede prijs

H Meijer

Goed en goedkoop in prijs

Informatie

J Manuel

Zink en koper is perfect, snel bestellen snel geregeld. alleen het transport valt erg tegen, mijn bestelling zou afgelopen zaterdag al geleverd worden helaas niet gebeurd ( ik was gewoon thuis ) Zink en koper is perfect, snel bestellen snel geregeld. alleen het transport valt erg tegen, mijn bestelling zou afgelopen zaterdag al geleverd worden helaas niet gebeurd ( ik was gewoon thuis )
Nou zijn ze vandaag weer langs geweest weer helaas zonder succes. krijg ik telefoon van de chauffeur / bijrijder die beste man kon geen nederlands ( heel gebrekkig) en zijn er zo weer vandoor gereden. kortom ik heb mijn bestelling nog niet. toen naar de verzend maatschappij heen gebeld die zeggen het op te pakken.

zink en koper is top!

Reactie Zink en Koper:

Wij hebben dit meteen besproken met onze vervoerder en onze excuses . We voelen ons wel verantwoordelijk hiervoor. Verder vinden wij het wel erg leuk om te horen dat u tevreden bent met ons.
Met...
ZinkenKoper
Martijn

J Veerman

Snelle reactie en levering

goed advies en hulpvardig

T Baardolf

Prima zinkwerk volgens tekening + vlotte aflevering.

Ivo

Snel, makkelijk en betrouwbaar