Zinka.nl

Groenhuizen

Ik had een paar vragen betreft soorten beitsen via de mail gestuurd maar werd supersnel terug gebeld door Zinka om mijn vragen te beantwoorden. Ook de levering was met 2 dagen in huis met nog een... Ik had een paar vragen betreft soorten beitsen via de mail gestuurd maar werd supersnel terug gebeld door Zinka om mijn vragen te beantwoorden. Ook de levering was met 2 dagen in huis met nog een handig extraatje. Zeer tevreden over dit bedrijf.

minpuntje is de hoge verzendkosten van een proefblikje lazuur.

Snel antwoord op vragen.
Snelle verzending.

Adri Hopman

Eerste maal iets besteld, website duidelijk, zeer snelle levering. Uitstekend.

Snelle levering, prima product. gratis handschoenen

Levert op tijd en heeft goede kwaliteiten

helaas kan ik daar geen antwoord opgeven

F van Zijl

Eerste bestelling gedaan, en als zeer positief ervaren

Snel de order verwerkt en verzonden , deugdelijk verpakt en alle verwerkingsinfo bijgesloten in verpakking.

Eerste dame was niet zo behulpzaam. Knorrig.
Later terug gebeld en toen was de dame zeer behulpzaam.

Goed prijs kwaliteit, geen verzendkosten

Leo

Goede en snelle levering

Sylvia

Ik heb telefonisch contact opgenomen voor advies over het behandelen van een houten tafel.

Vriendelijkheid van mevrouw, de tijd nemen en nader uitzoeken om het juiste advies te kunnen geven, het contact en de snelle reactie op mail. Bij de bestelling waren handschoenen meegeleverd, echt... Vriendelijkheid van mevrouw, de tijd nemen en nader uitzoeken om het juiste advies te kunnen geven, het contact en de snelle reactie op mail. Bij de bestelling waren handschoenen meegeleverd, echt super service.

Zeer goed

De vlugge service, dag na bestelling reeds in huis .

Duidelijk informatie verkregen op aanvullende vragen. Klantvriendelijk en snel

De klantvriendelijkheid en snelheid van het toezenden vd producten.
Maar bovenal een heel goede eco tuinolie voor op douglash hout. Goede pigmenten en dekking