Zinka.nl

We hebben een bestelling gedaan van 3 potjes 2,5 liter Remmers. Er werd een enorm grote doos geleverd, volledig afgevuld met vulmateriaal. Daarin verstopt de 3 potjes Remmers, zeer onvoordelig... We hebben een bestelling gedaan van 3 potjes 2,5 liter Remmers. Er werd een enorm grote doos geleverd, volledig afgevuld met vulmateriaal. Daarin verstopt de 3 potjes Remmers, zeer onvoordelig verpakt. Absoluut niet nodig.

Verder geen bijzonderheden

Reactie Zinka.nl:

Bedankt voor deze kritische noot, we gaan kijken hoe we dit kunnen gaan verbeteren.
Groet Team Zinka

Gelissen

Goede service en levering.
Alleen website moet aangepast worden voor mobiele telefoons. Delen tekst die niet in beeld komen.

Goede begeleiding dmv. antwoorden op inhoudelijke vragen, mbt. keuze van produkt/aanbrengen van gekozen produkt.

Vincent

Snel het juiste product geleverd.

HAN

Zeer snel en goed verpakt geleverd.

Deskundig advies

Janneke hoogerwaard

Hele goede ervaring. Na een weekje even gemaild hoe het met de bestelling stond, aangezien ze normaal sneller leveren. Maar had binnen een uur een mail terug dat de kleurstof voor de op kleur... Hele goede ervaring. Na een weekje even gemaild hoe het met de bestelling stond, aangezien ze normaal sneller leveren. Maar had binnen een uur een mail terug dat de kleurstof voor de op kleur gemengde lazuur in Duitsland gemaakt moest worden. Dus vandaar de iets langere wachttijd. Geen probleem, want bij het ontvangen van mijn bestelling kreeg ik extra lazuur!!! Supernetjes!!!

Nette afhandeling, fijne en snelle reactie op mail.

Nico

Pakket nog steeds niet ontvangen

Duurt lang voordat een bestelling verzonden wordt. Zit nu op 7 dagen

Reactie Zinka.nl:

Vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op deze levering.
Speciaal kleuren / RAL kleuren hebben inderdaad een langere levertijd.

Al eerder besteld bij Zinka. Ook dit keer snelle levering. Levering perfect te volgen.

H. Noppers

Mijn ervaring met Zinka is meer dan goed.
Correct en tijdig alles afgehandeld.
Mijn ervaring met Zinka is meer dan goed.
Correct en tijdig alles afgehandeld.
Bijzonder opvallend was voor mij de gebruikersinstructie en de werkhandschoenen die als extra service waren meegeleverd.

Stipheid van afhandelen.
Correcte verzending van ede producten.
Alles geheel compleet.

Goed advies en snelle service

Goede service

Pot verf besteld.