Zinka.nl

Prive

Eerste keer wat besteld ging goed hoor

Ik heb exact gekregen wat ik heb besteld. De levering is niet doorgegeven zodat de bestelling onverwachts kwam.

Geweldig dat ze proefmonsters verschaffen!!!

Henry Braamhaar

Prima snelle levering.
Erg attent dat er ook een paar beschermings handschoenen bij de verf geleverd wordt.
Groet Henry

De ervaring met uw bedrijf is goed bevallen . Na bestelling de volgende dag de levering al ontvangen.

G Fennema

Het bestelde artiekel vlot geleverd met verrasing(werkhandschoenen)

ja de verrasing

Dick

Goede en correcte afhandeling van de order

Heel goede advisering van een medewerkster van Remmers over de keuze van het prodoct

Snelle correcte levering

zoals ik al zei, snel maar ook goede prijs

Rudy Pluijmers

Bestelling netjes geleverd en zeer compleet prima dit bedrijf is zeker een aanrader

Zeer correcte leverering en volledig compleet

Prima. Ik had een specifieke vraag over de behandeling van ruwe larikshouten delen. In de zoektocht naar een beits en verdere bescherming tegen vergrijzing was ik bij de HK Lazuur producten terecht... Prima. Ik had een specifieke vraag over de behandeling van ruwe larikshouten delen. In de zoektocht naar een beits en verdere bescherming tegen vergrijzing was ik bij de HK Lazuur producten terecht gekomen. Eén telefoontje en een kundig antwoord verder heb ik de beits en UV bescherming gekocht. Het werd keurig netjes de volgende dag al geleverd (en dat terwijl ik pas om een uur of 15.30 gebeld en besteld had...

Goed advies en snelle levering

L. Huurman

Via houtbouwHolland bij U terecht gekomen, makkelijk te bestellen via internet !

Goede web-site.