Zinka.nl

snelle levering

Particuliere klant.

Snelle en probleemloze levering. Vragen worden beantwoord en als de gevraagde informatie onverhoopt niet direct voorhanden is, dan wordt deze later alsnog per mail verschaft.

Men denkt met de klant mee. Ik had twee keer direct achter elkaar dezelfde bestelling geplaatst én betaald, maar werd desalniettemin voor verzending eerst gebeld met de vraag of dit daadwerkelijk de... Men denkt met de klant mee. Ik had twee keer direct achter elkaar dezelfde bestelling geplaatst én betaald, maar werd desalniettemin voor verzending eerst gebeld met de vraag of dit daadwerkelijk de bedoeling was of dat hier sprake was van een vergissing. Besteld én betaald: men had dus ook gewoon kunnen verzenden. Ik was zeer aangenaam verrast door deze aktie.

Prima en snelle afhandeling en levering

besteld via internet, verder geen contact gehad

P.Vijfhuizen

Verf goed verzorgd gekregen

j.h.rietjens

goede service

Rene

Prima. Adequaat

Snelheid.

Robert

Zeer goede informatieve site en bedrijf met snelle levering.
bij perfect verpakte zending zelfs chemische handschoenen meegeleverd!

zie boven

Lazuur besteld.

Snelle levering!

Snel besteld en snel de levering thuis top

snel

Paul - Zwijndrecht

Na eerst telefonisch geïnformeerd te hebben of er uit voorraad geleverd kon worden (omdat ik het snel nodig had),
heb ik op 10 oktober 5 liter Remmers Funcosil FC 0711 gevelcrème besteld en de volgende dag werd die door DHL
afgeleverd inclusief de gratis impregneerverwerkingsset.
Ondanks de duidelijke stickers op de doos, had DHL het pakket niet rechtop vervoerd en misschien ook te ruw
behandeld, waardoor er een beetje van de crème gelekt was. Mijn klacht daarover werd keurig en snel beantwoord,
met het aanbod om extra impregneercrème te sturen in geval ik tekort zou komen.

Snelle levering en snelle reactie op vragen via telefoon en e-mail.