Zinka.nl

Hans Firma BruggeHuis

1 2 3 Zinka Website is zo geregeld!!!

Ik had snel onderhouds olie nodig betreft de regen die voorspelt was.
Dus Google zoeken, en zag ZINKA website met het product waar ik op zoek naar was stond er bij.
Simpel de procedure...
Ik had snel onderhouds olie nodig betreft de regen die voorspelt was.
Simpel de procedure doorlopen en betaald, Zo bestelling is morgen in huis.
Dat heeft ZINKA zeker waar gemaakt!!! zo kon ik ruim op tijd de DOUGLAS palen in rollen met de onderhoudsolie.
Super product

voordat de regen zou gaan vallen

Uitsteken

Vlotte reactie op vragen en zeer vlotte levering

Leider kann ich nicht alle Fragen beantworten, da ich sie nicht verstehe

Superkauf

Unproblematische schnelle Lieferung - innerhalb von 3 Tagen. Perfekt.
Für mich als deutsche Kundin wäre - wie auch hier beim Feedback - eine Übersetzung ins Deutsche wünschenswert.

Prima service,goede prijs/kwaliteit!

snelle orderverwerking,snelle levering en prima spullen

Schachtschabel

Snelle levering top

Prima, duidelijk aangegeven welk product men nodig heeft.

Bellen, bestellen, bezoeken en bekomen (ophalen)

Bijzonder snelle levering, zelfs op zaterdag, KLASSE

Prima service!

Snelle levering van proefmonstertjes!

Joost

Bestelling olie Remmers

2 blikken onderhouds olie besteld. Binnen 3 dagen thuisbezorgt. Helaas was 1 blik op meerdere plekken ingedeukt en niet meer hersluitbaar. Andere blik ook gedeukt. Na email met foto's een magere... 2 blikken onderhouds olie besteld. Binnen 3 dagen thuisbezorgt. Helaas was 1 blik op meerdere plekken ingedeukt en niet meer hersluitbaar. Andere blik ook gedeukt. Na email met foto's een magere reactie, kunnen hier helaas niet veel aan doen.
Volgende levering ging wel goed.

Reactie Zinka.nl:

Jammer dat onze reactie met 'mager' wordt betiteld, maar blij dat de 2e zending wel goed is aangekomen. Zinka verpakt de producten met zorg, des ondanks is transportschade niet altijd te voorkomen... Jammer dat onze reactie met 'mager' wordt betiteld, maar blij dat de 2e zending wel goed is aangekomen. Zinka verpakt de producten met zorg, des ondanks is transportschade niet altijd te voorkomen helaas.

Prima service

Er ging wat mis met i-deal maar de medewerkster van Zinka heeft alle moeite gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen, prima service

Y.Versluis

Aankoop beits