De klantvriendelijkheid is zeer goed, ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd goed mee gedacht.
Hans Dirksen
Wij klappen in onze handen " voor de nieuwe koning, maar ook voor zintuig.nl. Waar andere aanbieders een slaatje slaan uit de "oranjekoorts" ( en dan ook nog snel uitverkocht zijn).
Natasja Schripsema
Voor mij was het de 2e keer dat ik de schorten met opdruk heb besteld. Op zich al een teken dat ik tevreden was over de service en het product anders zou ik niet opnieuw besteld hebben.
Ans Former
Alle memobordjes zijn in goede staat ontvangen. Namens alle gehandicapten dansers daarvoor dank.
Anne Glasbergen
Heb de samenwerking met Zintuig als zeer plezierig ervaren. Kom zeker bij jullie terug!
Nicole Lier
Jullie denken goed mee in de toepassing, geven uitgebreid de gelegenheid om diverse alternatieven te bekijken. Als je monsters opvraagt wordt dit vlot geleverd. Wel zijn de verpakkingen soms erg...Jullie denken goed mee in de toepassing, geven uitgebreid de gelegenheid om diverse alternatieven te bekijken. Als je monsters opvraagt wordt dit vlot geleverd. Wel zijn de verpakkingen soms erg groot voor 1 of een paar pennen. Zeker als je iets in eco stijl zoekt is dit niet zo gepast.
Ludwig de backer
Super aanbod, goede prijzen, snelle klantenservice
Marijke Sekuur
De service is uitstekend en ik ben heel prettig en snel telefonisch te woord gestaan door diverse medewerkers. Afgelopen week had ik een spoedbestelling.
Els Kregel
Ik heb de pennen in goede orde ontvangen en ben content zowel met het product als met uw service met name een goed advies gekregen voor wat betreft het te kiezen product.
Marcel Kouters
Bedankt voor de snelle levering en prachtige opdruk van onze bierpul 2013! Al 8 jaar op rij leveren jullie voor onze personeelsvereniging de kerstgeschenken en zijn wij uiterst tevreden met het...Bedankt voor de snelle levering en prachtige opdruk van onze bierpul 2013! Al 8 jaar op rij leveren jullie voor onze personeelsvereniging de kerstgeschenken en zijn wij uiterst tevreden met het resultaat, de levering en de uitstekende service. Tot volgend jaar, fijne kerstdagen en een voorspoedig 2013,