Lianne van den Aarssen-Willemse

Is perfect gegaan. Snelle levering.

Peter D.

Mijn ervaringen met Zintuig is zeer goed anders was ik geen klant meer van jullie.

Justine Starreveld

Dankjulliewel voor de snelle levering en wat ziet het er mooi uit! Goede kwaliteit, perfect, dankjewel!

Margriet

Het contact met de medewerkers van Zintuig.nl was uitstekend. De relatiegeschenken zijn goed geprijsd.

Pon Logistics bv

Even een complimentje, geweldig dat de plu’s gisteren al geleverd zijn!!

Maureen

We zijn tevreden over de gang van zaken met Zintuig.nl. Het eerste telefonische contact verliep vriendelijk en adequaat. N.a.v. vragen mbt kosten kreeg ik snel antwoord. De pennen zijn inmiddels... We zijn tevreden over de gang van zaken met Zintuig.nl. Het eerste telefonische contact verliep vriendelijk en adequaat. N.a.v. vragen mbt kosten kreeg ik snel antwoord. De pennen zijn inmiddels binnen en zijn goed aangeleverd/ geen onnodig verpakkingsmateriaal bijvoorbeeld. Misschien een klein puntje om bestelling te perfectioneren. Ik heb de order bevestigd (n.a.v. controleronde) met een fax. Het zou fijn zijn als je dan nog een bevestiging zou krijgen met de doorlooptijd van de bestelling

Mia van Eijk

Wij waren op zoek naar baseballcaps met de naam van ons natuureiland Tiengemeten. voor de verkoop in onze winkel. Vooral ‘ zomers’ hebben onze bezoekers hier tijdens de wandeling veel behoefte aan.... Wij waren op zoek naar baseballcaps met de naam van ons natuureiland Tiengemeten. voor de verkoop in onze winkel. Vooral ‘ zomers’ hebben onze bezoekers hier tijdens de wandeling veel behoefte aan. Na even googelen zag ik dat jullie ook aan politieke partijen leveren .Daar het voor ons toch fairtrade (beslist geen kinderarbeid) mocht zijn leek ons dit de beste keuze. Jullie hebben dit perfect voor ons uitgevoerd en ook de kleur is ook nog die van het logo van Natuurmonumenten.

Karin Paauwe

Zintuig is een goed toegankelijke organisatie. Op internet kun je rustig iets uitzoeken. Desgewenst kun je een monster aanvragen. Er wordt n.a.v. een telefoontje snel gereageerd, dit geldt eveneens... Zintuig is een goed toegankelijke organisatie. Op internet kun je rustig iets uitzoeken. Desgewenst kun je een monster aanvragen. Er wordt n.a.v. een telefoontje snel gereageerd, dit geldt eveneens voor een vraag gesteld via mail. Levering gebeurt volgens afspraak, of zelfs eerder. Het enige nadeel is dat er vooruit betaald moet worden voordat Zintuig tot productie overgaat. Bij een grote organisatie als Kwadraad gaan de betalingen door een afdeling die 1 x in de week alle betalingen doet. Hiermee loop je snel vertraging op als je een spoedbestelling hebt. Het is wel eens een reden om een bestelling daardoor niet te plaatsen bij Zintuig.

Susanne Schat

Tot op heden zijn wij erg tevreden over de door jullie geleverde diensten en producten.

Ingrid Tibboel

Snelle offerte, prettige website, hulp bij zoeken naar product.