Ik heb voor Febo al diverse opdrachten geplaatst. Aanstekers, Pennen en Keycords. En sluit een volgende bestelling niet uit. Ik word altijd zeer goed geholpen, erg snel mijn mails beantwoord met...Ik heb voor Febo al diverse opdrachten geplaatst. Aanstekers, Pennen en Keycords. En sluit een volgende bestelling niet uit. Ik word altijd zeer goed geholpen, erg snel mijn mails beantwoord met vragen of advies. Het daarna direct kunnen bestellen via de e-mail vind ik erg prettig werken. Levertijden zijn goed.
Wout Pieterson, Het Eigen Bureau
Producten zijn veel en tot nu toe ziet het er goed uit. Ik vind zelf de flexibiliteit van Zintuig wat minder. Het is erg standaard en als je iets anders als standaard wilt hebben is het lastig....Producten zijn veel en tot nu toe ziet het er goed uit. Ik vind zelf de flexibiliteit van Zintuig wat minder. Het is erg standaard en als je iets anders als standaard wilt hebben is het lastig. Service aan de telefoon is uitstekend.
Hans Unger
Snel en goed offerte traject, snelle levering, redelijke kwaliteit, correcte facturering.
E samenwerking met Zintuig.nl verliep goed. Ik kreeg redelijk snel een sample toegestuurd en de aanleverspecificaties waren duidelijk. Het contact tijdens het productieproces verliep ook prima, ik...E samenwerking met Zintuig.nl verliep goed. Ik kreeg redelijk snel een sample toegestuurd en de aanleverspecificaties waren duidelijk. Het contact tijdens het productieproces verliep ook prima, ik werd netjes op de hoogte gehouden.