Adviesgesprek met zitspecialist
7.8/10
5.4/10
De kwaliteit van onze stoelen/banken
6.6/10
7.4/10

Rudi van Dijk

Attent bezoek van terzake kundig persoon

Reactie Zit Optimaal:

Dank voor het compliment.

Jacobs van den Hof

Een flut bedrijf maakt je bij met een dooie mus willen wel aanbetaling ontvangen en reageren daarna nergens meer op . Geen e-mail of telefoon reactie

N.J. Herberts

Voor mijn moeder heb ik via zitoptimaal een stoel besteld. De service was heel fijn en de stoel voldoet aan alle eisen.

mevr. van de Leur

Wij hebben een prachtige stoel gekregen van Zit optimaal! Heel erg blij mee!

Wim en Roely Aalbers

Tijdens het bezoek was het een goede sfeer. Wel zou ik meer transparantie willen zien in prijsvorming. Uiteindelijk kan ik zeggen dat de prijs redelijk was. Bij opdracht was de levertijd ongeveer 12... Tijdens het bezoek was het een goede sfeer. Wel zou ik meer transparantie willen zien in prijsvorming. Uiteindelijk kan ik zeggen dat de prijs redelijk was. Bij opdracht was de levertijd ongeveer 12 a 14 week. Na 12 week al een mailtje van leverering. De uitleg en aflevering was gewoon goed. Vriendelijke en deskundige mensen. En de beide stoelen: zitten prima en afwerking goed. Dus al met al een fantastisch product.

N.J. Mathijssen

Heel blij zijn wij met onze nieuwe bank! Hij zit heerlijk!

Fam. ter Maaten

Prima voorgelicht en een meer dan fijn product!

Dhr. Smid

Wat een enorm amateuristisch bedrijf.
Afrader voor iedereen
Wat een enorm amateuristisch bedrijf.
Afrader voor iedereen
Het begint met een leuke 1200 in de folder waarna het eindigt met een minder leuke 7752 op de overeenkomst. Uiteindelijk eindigde dit op 3658 waarna wij meteen zijn afgehaakt. Meneer kon van 7752 ineens wel heel snel zakken toen wij nog niet wilde tekenen en zetten ons daarna enigszins onder dwang om te tekenen want anders was het gewoon weer 7752. Belachelijk bedrijf en nogmaals afrader voor iedereen. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven

Fam Harwig

Tot en met de aflevering was het een geweldige ervaring met dit bedrijf Zit Optimaal. De dag van aankoop, maar ook aan de bezorging mankeerde helemaal niets. We hebben op 4 januari besteld en op 13... Tot en met de aflevering was het een geweldige ervaring met dit bedrijf Zit Optimaal. De dag van aankoop, maar ook aan de bezorging mankeerde helemaal niets. We hebben op 4 januari besteld en op 13 april om 7 uur in de vroege morgen de prachtige stoel ontvangen. Had Corona veel schuld aan.

Maria Jacobs

Tijdens adviesgesprek wordt alles mooi voorgeschoteld maar in de praktijk blijkt alles helaas toch niet zo te zijn. Er komt iemand bij je aan huis en die geeft je advies, alleen word vergeten om... Tijdens adviesgesprek wordt alles mooi voorgeschoteld maar in de praktijk blijkt alles helaas toch niet zo te zijn. Er komt iemand bij je aan huis en die geeft je advies, alleen word vergeten om naar je gezinssituatie te kijken en daar het advies op af te stemmen. Nu zit ik met een duur bankje waarbij de stof totaal ongeschikt is voor mijn situatie (huisdieren). Gevolg is dat ik nergens aanspraak op kan maken en dat dit bankje binnen 1 jaar bij het oud vuil ligt. Het bankje staat nu 1 maand bij mij dus het is een gigantische miskoop. Ook wordt verteld dat je 5 jaar garantie hebt als je een all-inn house service contract afsluit. Ook dit is niet waar, dit geldt enkel voor vlekken. Dus je sluit een duur all-inn pakket af wat enkel voor vlekjes geldt. Sorry zitoptimaal maar ik adviseer niemand om een bankje bij jullie te kopen. Ik wilde eigenlijk 2 bankjes kopen maar wat ben ik blij dat ik er maar 1 heb. Nu hoef ik over 1 jaar gelukkig maar 1 bankje naar de stort te brengen. Echt een miskoop dus en ik had graag gezien dat ik daar op een juiste manier in geadviseerd zou worden. Daarvoor komt in mijn ogen een adviseur bij je langs.