Prima, wat betreft brochure, afspraak thuis en adviesgesprek. Dat wij de stoelen niet bij jullie gekocht hebben, heeft niets te maken met voornoemde.
Annie Schreurs
Was super goed
Peter Heins
Vriendelijke benadering, goede luisteraar en een mooi en uitgewerkt voorstel, wat ik zeker overweeg als een verbetering van mijn leefomgeving!
Vd lee
Goed advies gehad
E a.Vos
Goedemorgen, Gesprek was goed,en duidelijk,alleen ik kon niet de stoel zien,voelen,zitten. Alleen gesprek met uitleg,en dat kan niet,om dan zo,n dure op maat stoel,te bestellen. Gr...Goedemorgen, Gesprek was goed,en duidelijk,alleen ik kon niet de stoel zien,voelen,zitten. Alleen gesprek met uitleg,en dat kan niet,om dan zo,n dure op maat stoel,te bestellen. Gr Emie Vos.
J. van Berkel
Wij hebben een goed gesprek gehad met de verkoper. Duidelijke informatie en een heldere uitleg over de stoel waar naar wij op zoek zijn.
Gonnie Pruis
Heel aardige MENEER die goed in de verkoop is hij heeft ons overgehaald om de sta op stoel te kopen . Daar onder ver sta ik goede verkoper .
Jane Fleur-Hobbs
Ik heb een voorlichtingsgesprek gehad met Corné Dijkshoorn. Door zijn duidelijk en deskundig advies dat ook zeer vrijblijvend voelde heb ik meteen een relax fauteuil besteld. Tot nu toe alleen zeer...Ik heb een voorlichtingsgesprek gehad met Corné Dijkshoorn. Door zijn duidelijk en deskundig advies dat ook zeer vrijblijvend voelde heb ik meteen een relax fauteuil besteld. Tot nu toe alleen zeer positief ervaring met Zit Optimaal. Over kwaliteit en levering kan ik nog niets zeggen. Levertijd van stoel circa 2-3 maanden.
Zit optimaal
Was zeer goed
GJ. van Gent-Nouwen
Vriendelijk gesprek en goed advies gehad, met naar mijn mening vakkundige zitspecialist Nick Veldhuizen.