1916 beoordelingen

1916 Reviews

Dylan de Jong

Mooi bedrijf, erg behulpzaam, top service!

Goede service

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u onze service als top ervaart en dat u tevreden bent met onze hulp.

Wim

Installatie laadpaal ging vlot en netjes.
Installatie laadpaal ging vlot en netjes.
Planning bij storing kan beter en vooral sneller. Bij storing laadpaal werd er pas monteur voor dik 3 weken later ingepland. Met pijn en moeite weten te vervroegen tot 1 week.

Nette installatie. Duidelijke mailtjes en website

Bij storing laadpaal eerder een monteur inplannen. Ook vasthouden aan de planning en niet telkens wijzigen.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de installatie vlot en netjes is verlopen. Wat betreft de planning bij storingen, begrijp ik dat het vervelend is als je lang moet wachten op een... Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de installatie vlot en netjes is verlopen. Wat betreft de planning bij storingen, begrijp ik dat het vervelend is als je lang moet wachten op een monteur. We streven er altijd naar om zo snel mogelijk te helpen, maar soms kan het druk zijn. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren! 🚗⚡

Alireza

(Bewerkt)

Voor mij is het heel vreemd dat ik iedere maand meer moet betalen dan het verbruik en voorschot moet betalen. Ik betaal de energiekosten graag accuraat en betaal niet méér.

Ik weet het niet

Ik weet het niet

Dominic

De thuisbatterij zou voorzien zijn van Dynamic Load Balancing, maar zo werkt het niet. Als de laadpaal aan staat en alle fases worden met 13 van 25 A belast dan neemt de thuisbatterij nauwelijks... De thuisbatterij zou voorzien zijn van Dynamic Load Balancing, maar zo werkt het niet. Als de laadpaal aan staat en alle fases worden met 13 van 25 A belast dan neemt de thuisbatterij nauwelijks stroom af, beperkt zich tot 1,5A en laat hiermee een hoop liggen. Er wordt geadverteerd met Dynamic Load Balancing, maar daar is niks dynamisch aan. Eerder Static load balancing. Als je een laadpaal hebt, neem geen thuisbatterij van Zonneplan. Zit ook veel vertraging tussen werking en communicatie in de app.

Prijs, Design

Dynamic Load Balancing, Communicatie interval

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je feedback. Dynamic Load Balancing zorgt ervoor dat je hoofdaansluiting niet overbelast raakt door het verbruik van je apparaten te monitoren en de thuisbatterij hierop aan te passen.... Bedankt voor je feedback. Dynamic Load Balancing zorgt ervoor dat je hoofdaansluiting niet overbelast raakt door het verbruik van je apparaten te monitoren en de thuisbatterij hierop aan te passen. Het kan inderdaad voorkomen dat de batterij minder vermogen levert als andere apparaten veel stroom verbruiken. Dit is om te voorkomen dat je hoofdaansluiting overbelast raakt.
We vinden het vervelend dat je problemen ervaart met de werking van je thuisbatterij en de communicatie in de app. We zijn onze producten voortdurend aan het door ontwikkelen zodat jij optimaal kunt profiteren van je investering.

Bart

Zonneplan is erg goed in het verkopen van hun producten en diensten maar als het kapot gaat is de service verschrikkelijk!
Na 1 maand is de omvormer kapot gegaan en daardoor heb ik nu al 2...
Na 1 maand is de omvormer kapot gegaan en daardoor heb ik nu al 2 weken geen opbrengsten. Ik moest 2 reminders per mail sturen om überhaupt een status update te krijgen maar ze gooien het iedere keer op dat de fabrikant nog niet heeft gereageerd.
Nu is de oplossing om deze te vervangen en duurt dit nog eens 6 weken.
Ik heb dan in totaal 2 maanden lang geen opbrengsten en ook nog eens in de zomer periode...
Ze werken met onderaannemers voor de installatie maar ze gooien het op de drukke vakantie periode, wat een slechte service!
Ze kunnen hun service goed vermarkten maar als er iets kapot gaat dan is het verschrikkelijk!

Verkopen

Service

Reactie Zonneplan.nl:

Vervelend om te lezen dat het vervangen van jouw omvormer zo lang duurt. Je kan bellen naar 088 020 3011 zodat we kunnen kijken of de afspraak naar voren gehaald kan worden.

Victor

Een schouwing van de meterkast en het dak aan de voor- en achterzijde vond 2 weken terug plaats. Goede terugkoppeling van het kantoor via de mail.
Vandaag d.m.v. hoogwerker 4 panelen aan voor...
Vandaag d.m.v. hoogwerker 4 panelen aan voor en 4 panelen aan achterzijde geplaatst door kundig personeel incl. uitvoerder die de benodigde certificaten behaald had en wist waar hij het over had en nauw samenwerkte met bureau-ingenieurs toen zich een knelpunt voordeed. Korte uitleg over systeem en ondersteunende instructies t.a.v. omvormer.
Werkplekken werden keurig netjes opgeleverd.

Afwerking en oplevering en taakverdeling!

Werkbus kan opgeschoond worden🥴

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig om te horen dat het proces zo goed heeft mogen verlopen. Wij wensen je veel plezier met je zonnepanelen Victor!

M. Hermans

Zonneplan zegt 2 werkdagen voor installatie plaatsing accu zonder reden af. Alles is al betaald. Kunnen telefonisch geen nieuwe afspraak maken. Via mail nieuwe afspraak die je alleen kunt... Zonneplan zegt 2 werkdagen voor installatie plaatsing accu zonder reden af. Alles is al betaald. Kunnen telefonisch geen nieuwe afspraak maken. Via mail nieuwe afspraak die je alleen kunt accepteren of afwijzen. Na tel contact zou er teruggebeld worden. Nog niet gebeurd. Zo wordt het een duur dynamisch energiecontract. Dit kan beter.

Vriendelijk

Afspraken nakomen.

Reactie Zonneplan.nl:

Vervelend dat er niet gereageerd is na de belofte. We kijken graag verder met je mee. Zou je ons een mail willen sturen of bellen naar 088 020 3011 zodat we met je mee kunnen kijken?

Gio

Horrible company

None

They keep sending me post even though I asked multiple times to have all my data removed. Horrible people to deal with

Reactie Zonneplan.nl:

You can send us an e-mail with your adress, then we will remove you from te sendinglist.

J.Verkoijen

Vanaf het eerste contact met Zonneplan tot de dag van het plaatsen duidelijke informatie gekregen. Op de dag van het plaatsen regende het, ondanks het slechte weer werden de zonnepenalen volgens... Vanaf het eerste contact met Zonneplan tot de dag van het plaatsen duidelijke informatie gekregen. Op de dag van het plaatsen regende het, ondanks het slechte weer werden de zonnepenalen volgens afspraak tot volle tevredenheid geplaats.

Prettige begeleiding tijdens het hele proces

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn om te horen dat het voortraject goed is verlopen en dat de panelen, ondanks het weer, naar tevredenheid zijn geplaatst. Bedankt voor je review!

Ad Braakman

Snel, goed en netjes

Goede informatie

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze 5 sterren review!