1916 beoordelingen

1916 Reviews

wilma

Alles verliep van het begin tot het einde zoals was beloofd. Het ging vlot en vakkundig. het rendement dat we behaald hebben in het eerste jaar is boven verwachting.

goede en heldere communicatie
beloften worden stuk voor stuk nagekomen.

Reactie Zonneplan.nl:

Deze mooie woorden maken ons heel erg blij, Wilma! Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we. Samen zorgen we ervoor dat Nederland verduurzaamt!😎

W. de Vries

Goed plan en zonder problemen geïnstalleerd

duidelijk en volgens afspraak

Reactie Zonneplan.nl:

Wat fijn dat onze manier van werken zo goed is bevallen. Bedankt voor de 9, daar zijn we erg blij mee!✨

J.C. Rappange

Zonder meer op alle fronten positief.

goede communicatie, ook tijdens de installatie!

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn om te horen dat je ervaring zo positief is! Bedankt voor de mooie 10, daar zijn we heel blij mee. Hopelijk verdienen je opbrengsten ook een 10!😉

R Smits

Goede nazorg

Duidelijkheid

Nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor de prachtige 10, daar zijn we heel blij mee. Veel zonuren gewenst!🌞

Bert.

Offerte was duidelijk samen met de uitleg. Vakkundig geïnstalleerd en goede nazorg.De opbrengt dit jaar was boven verwachting. Dus wij zijn zeer tevreden.

Afspraken die ze nakomen.

Ik denk meer reclame maken over de kwaliteit de service en garantie.

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn om te horen dat de alles vlekkeloos is verlopen en dat de opbrengsten boven verwachting zijn. Bedankt voor de mooie 8!✨

J leijten

Goed advies en goed geïnstalleerd.

Snelle afhandeling ook wat betreft de btw terug gaven

Xxxxxxxxxx

Bedankt voor de prachtige 8, veel zonuren gewenst!🌞

Joep Jorissen

Top geregeld!1

Duidelijk, afspraken worden nagekomen. Van offerte t/m installatie alles tot in de puntjes geregeld. Goede nazorg.

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, bedankt voor de stralende 10! Daar worden we heel blij van. Fijn dat je zo enthousiast over ons bent! Veel zonnige jaren gewenst.🌞

Patrick

Duidelijke offerte, alles inclusief.

Vakkundig montage team, flexibel, situatie ter plaatse netjes opgelost

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor de prachtige 9, Patrick! Daar zijn we heel blij mee. Hopelijk verdienen de opbrengsten ook zo'n mooi cijfer.😎

Niels

Goed, duidelijk en snel. Prima bedrijf!

Service, communicatie en prijs

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is een mooie opsomming, Niels! Bedankt voor de review en het prachtige cijfer!👍

SD

Top organisatie, stel een vraag en ze geven het antwoord. Maar een vraag stellen is niet eens nodig. Alles is zo helder als wat. Van A tot Z. De monteurs waren ook top!

Helder en duidelijk

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je ervaring zo positief is, dat is natuurlijk het belangrijkst voor ons. We zijn blij om te horen dat alles van een leien dakje is gegaan.😉 En nu is het aan de zonnepanelen om hun werk te... Super dat je ervaring zo positief is, dat is natuurlijk het belangrijkst voor ons. We zijn blij om te horen dat alles van een leien dakje is gegaan.😉 En nu is het aan de zonnepanelen om hun werk te doen, veel plezier ermee!