1916 beoordelingen

1916 Reviews

Ralph Zwart

Alles was goed geregeld, van begin tot eind

Goed bereikbaar

Reactie Zonneplan.nl:

Wat goed om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen, zo hoort het! Bedankt voor deze stralende vijf sterren, daar zijn we heel blij mee.✨

Tommie Brom

Netjes geregeld en opgeleverd

Snel geleverd en goed gemonteerd

De aanvraag mag klant vriendelijker. Erg veel papieren en is lastig in te sturen

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze stralende 10! De aanvraag voor een duurzaamheidslening is inderdaad veel papierwerk. Dat proces kunnen we helaas niet veranderen, omdat dit via andere instanties gaat, maar we... Bedankt voor deze stralende 10! De aanvraag voor een duurzaamheidslening is inderdaad veel papierwerk. Dat proces kunnen we helaas niet veranderen, omdat dit via andere instanties gaat, maar we proberen daar zo goed mogelijk in te ondersteunen. Bedankt voor je feedback!

Dave

Van begin tot eind alles perfect geregeld. Opbrengst 400 KWh boven verwachting en dat ondanks dat er een paar panelen deels in de schaduw liggen!

Duidelijke communicatie

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie review, bedankt! Super dat de opbrengsten boven de prognose zitten. Zo heb je de investering er nóg sneller uit.👍 Laat die zon maar lekker schijnen!

Paul van den Boogaard

Duidelijk advies, geen overdreven verkooppraatje. Prettige communicatie. Ook de installateurs zijn kundig.

Prettige communicatie

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat we een 10 van je krijgen, bedankt zeg! Fijn dat alle gemaakte beloftes ook zijn waargemaakt, daar streven we natuurlijk naar. Veel zonnige jaren gewenst🌞

B. Merkx

In goed overleg met de monteurs waar we de omvormer, en hoofdschakelaar wilde hebben.

alles netjes afgewerkt, en opgeruimd.

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat je zo positief bent! Dat vinden we erg leuk om te horen. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met de zonnepanelen gewenst😃

H. Tiedink

Zonder meer prima ervaring van a t/z en zelfs telefoontje na een jaar

Goede communicatie en nazorg

Korting geven?

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze stralende 10! Daar zijn we heel blij mee. Doe je al mee met onze vriendenactie, waarbij je kans maakt om je installatie terug te winnen? Dát is pas korting!😎

prive

Wij zijn onder nul, een ander de schudt doen, NEE U was niet goed.

Niet doen wat je afspreekt

Gewoon het oplossen

Reactie Zonneplan.nl:

We hebben direct telefonisch contact opgenomen om deze review te bespreken, want we willen natuurlijk dat u tevreden bent over onze manier van werken. Tijdens dat gesprek werd mij duidelijk dat we... We hebben direct telefonisch contact opgenomen om deze review te bespreken, want we willen natuurlijk dat u tevreden bent over onze manier van werken. Tijdens dat gesprek werd mij duidelijk dat we steken hebben laten vallen in onze communicatie. Daarom ben ik voor u aan de slag gegaan, om te zorgen dat we hier positief uitkomen. Op 11 december komen we bij u langs om aanpassingen in het kabeltraject te maken. U gaf aan dat u het vertrouwen in ons terug heeft, dus dat is erg fijn om te horen. Na 11 december neem ik opnieuw contact op om het traject met u af te ronden.^Saskia

Tonny Exposito

Heel goed verzorgd allemaal.

Goede duidelijke service, snelle montage met gehoor naar wensen omtrent plaatsing.

Geen, ben met alles wel tevreden.

Reactie Zonneplan.nl:

Wat mooi om te horen dat je met alles zo blij bent. Daar doen we het natuurlijk voor! En nu is het aan de zonnepanelen om mooie opbrengsten binnen te halen!🌞

Bart

1 een woord geweldig!

Goede en duidelijke communicatie.

Ga zo door!

Reactie Zonneplan.nl:

Deze beoordeling is wat ons betreft in 1 woord geweldig, Bart! Bedankt voor deze prachtige 10!😎

H. Postma

Duidelijke en prettige communicatie vooraf. Wat beloofd is is ook gerealiseerd. De installatie verliep vlot en vlekkeloos, vriendelijke medewerkers.

Duidelijke offerte en geen verrassingen.

Zou het niet weten.

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, een 10, daar zijn we heel blij mee! Bedankt voor het delen van je ervaring. Samen verduurzamen we Nederland😃