1916 beoordelingen

Vakkundige werkers

Duidelijke afspraken

Nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn om te horen dat je blij bent met onze manier van werken en dat je ons een 8 geeft! Veel zonnige jaren gewenst!🌞

Savi

Heel klantvriendelijke benadering. Alles wordt uitgelegd in begrijpelijke taal.

alles wordt prima geregeld.

geen.

Reactie Zonneplan.nl:

Super om te horen dat je onze manier van communiceren prettig vindt. Daar stoppen we ook veel energie in, dus dan is het extra fijn om dat hier terug te lezen! Bedankt voor de stralende vijf sterren.✨

John Heesakkers

Prima bedrijf. Goed advies en deskundig en snel gemonteerd. Rendement is prima.

Meedenken bij het plaatsen van de kasten. Alles werd uitstekend opgelost.

De jongens die het zware werk moesten doen hebben in de stromende regen hun werk gedaan. Ze wilden niets vuil maken. Daar zou wat aandacht voor kunnen komen.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, John! Geweldig dat alles zo goed is verlopen en dat we een 10 krijgen. Bedankt voor het delen van de tip, dat is waardevolle info. Op naar veel... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, John! Geweldig dat alles zo goed is verlopen en dat we een 10 krijgen. Bedankt voor het delen van de tip, dat is waardevolle info. Op naar veel zonnige jaren😎

Daniel

Van het begin tot het eind gewoon een perfecte service, en de nazorg is ook goed.

Vriendelijk, goede communicatie, komen afspraken na.

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie review, Daniel! Super dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor de stralende 10 en veel zonnige jaren gewenst!✨

Poll

Iets beter voor schouwen

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn vijf stralende sterren, bedankt zeg! We zijn ook blij met de feedback over het schouwen, want er is altijd ruimte voor verbetering. Bedankt voor het delen van je ervaring!😃

Walravens

Super goed en duidelijk geregeld!

Goede prijs, goede voorlichting

Nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Wat fijn dat alles zo goed is bevallen! En nu is het aan de zonnepanelen om hun werk te doen.😎

Marcel

Alles goed geregeld , van A tot Z....

Ook de aanvraag voor btw-teruggave werd keurig geregeld

Een app voor Windows 10 of de mogelijkheid om een energiemonitor aan de sluiten op de omvormer zou fijn zijn...ik heb een technische achtergrond, vandaar.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor de stralende 10, Marcel. De tip voor de monitoringsapp en/of homesysteem is heel waardevol. Daar kunnen we zeker iets mee. Bedankt!👍

Dj Benner

Goed bedrijf nette mensen die komen installeren

Goede uitleg

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg. Veel zonnige dagen gewenst🌞

carin hunting

Vriendelijk en goede uitleg

Bedankt voor de prachtige 10! Hopelijk zijn de opbrengsten ook een 10 waard😉

Bert Njjssen

Zeer vakkundig in gesprekken en installatie, dik tevreden

Communicatie en vak kennis

Eigenlijk niets ?

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je zo blij bent, Bert. Dat maakt ons dan weer blij! Veel zonnige jaren gewenst😃