Vakkundige werkers
Duidelijke afspraken
Reactie Zonneplan.nl:
Fijn om te horen dat je blij bent met onze manier van werken en dat je ons een 8 geeft! Veel zonnige jaren gewenst!🌞
Duidelijke afspraken
Nvt
alles wordt prima geregeld.
geen.
Super om te horen dat je onze manier van communiceren prettig vindt. Daar stoppen we ook veel energie in, dus dan is het extra fijn om dat hier terug te lezen! Bedankt voor de stralende vijf sterren.✨
Meedenken bij het plaatsen van de kasten. Alles werd uitstekend opgelost.
De jongens die het zware werk moesten doen hebben in de stromende regen hun werk gedaan. Ze wilden niets vuil maken. Daar zou wat aandacht voor kunnen komen.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, John! Geweldig dat alles zo goed is verlopen en dat we een 10 krijgen. Bedankt voor het delen van de tip, dat is waardevolle info. Op naar veel...
Vriendelijk, goede communicatie, komen afspraken na.
Wauw, wat een mooie review, Daniel! Super dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor de stralende 10 en veel zonnige jaren gewenst!✨
Iets beter voor schouwen
Dat zijn vijf stralende sterren, bedankt zeg! We zijn ook blij met de feedback over het schouwen, want er is altijd ruimte voor verbetering. Bedankt voor het delen van je ervaring!😃
Goede prijs, goede voorlichting
Nvt
Wat fijn dat alles zo goed is bevallen! En nu is het aan de zonnepanelen om hun werk te doen.😎
Ook de aanvraag voor btw-teruggave werd keurig geregeld
Een app voor Windows 10 of de mogelijkheid om een energiemonitor aan de sluiten op de omvormer zou fijn zijn...ik heb een technische achtergrond, vandaar.
Bedankt voor de stralende 10, Marcel. De tip voor de monitoringsapp en/of homesysteem is heel waardevol. Daar kunnen we zeker iets mee. Bedankt!👍
Goede uitleg
Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg. Veel zonnige dagen gewenst🌞
Bedankt voor de prachtige 10! Hopelijk zijn de opbrengsten ook een 10 waard😉
Communicatie en vak kennis
Eigenlijk niets ?
Super dat je zo blij bent, Bert. Dat maakt ons dan weer blij! Veel zonnige jaren gewenst😃