1916 beoordelingen

1916 Reviews

Wim

Goede uitleg gekregen waar de panelen moesten komen en hoeveel ik er nodig had

Werken netjes de installatie wordt goed aangelegd en de leidingen mooi aangelegd met de omvormer in de garage

Ik zou geen verbeter punten weten ben zeer tevreden ook over de nazorg

Reactie Zonneplan.nl:

Yes, een 10, geweldig! Bedankt voor je mooie review. We vinden het fijn om te horen dat je zo enthousiast bent. Veel zonuren gewenst!🌞^Saskia

Carla Borst, Julianadorp

Na plaatsing zonnepanelen bleek de aansluitkabel niet naar onze zin bevestigd te zijn. Naderhand hebben de installateurs dit tot zeer goede tevredenheid hersteld.

Prima vaklui, uitstekend advies

Reactie Zonneplan.nl:

We worden heel blij van het lezen van deze review! Fijn dat de installatie naar wens is verlopen en dat er nog aanpassingen gedaan zijn. Zo hoort het ook te gaan. Bedankt voor deze mooie 10!🌞^Saskia

Frans Orsel

Van begin tot eind super klantvriendelijk te woord gestaan en perfect voorgelicht, alle vragen werden helder en vakkundig beantwoord. Het inplannen van de installatie was in overleg snel geregeld en... Van begin tot eind super klantvriendelijk te woord gestaan en perfect voorgelicht, alle vragen werden helder en vakkundig beantwoord. Het inplannen van de installatie was in overleg snel geregeld en het team was er gisteren, keurig volgens afspraak, om 8 uur. Helaas regende het de hele dag en zagen we letterlijk de bui hangen van uitstel van het installeren van de panelen. De mannen lieten zich echter niet afschrikken en begonnen binnenshuis met de voorbereidingen . Vervolgens klommen ze gewoon het dak op om, ondanks de weersomstandigheden, de klus toch in 1 dag te klaren. Uiteindelijk waren ze na een lange dag om 5 uur klaar . Er volgde nog een korte uitleg ....De omvormer functioneerde gelijk en de app was gemakkelijk te koppelen. Doorweekt namen de mannen afscheid ,ons tevreden achter latend ...Laat de zomer maar komen!

klantvriendelijke uitleg en begeleiding van begin tot eind, snelle perfecte afhandeling,deskundige medewerkers, perfect teamwork!!

geen, een tip wellicht om vooraf contact op te nemen als de weersvoorspellingen zeer slecht zijn, in ons geval pakte het gelukkig wel goed uit

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, dat zijn mooie woorden, bedankt zeg! Fijn dat je ervaring zo positief is, van begin tot eind. De tip die je ons geeft is heel waardevol, daar kunnen we zeker iets mee. Veel stralende dagen... Wauw, dat zijn mooie woorden, bedankt zeg! Fijn dat je ervaring zo positief is, van begin tot eind. De tip die je ons geeft is heel waardevol, daar kunnen we zeker iets mee. Veel stralende dagen gewenst!🌞^Saskia

L. Visser

Goed en zonder problemen geïnstalleerd. Echt vakmensen aan het werk

Probleemloze montage netjes gewerkt .

Heen

Reactie Zonneplan.nl:

Super om te horen dat je blij bent met onze manier van werken. Bedankt voor deze pracht-acht! Veel plezier met de zonne-installatie gewenst!🌞^Saskia

Lisette

Uitstekende ervaring gehad met Zonneplan. Waar ik anderen nog hoor over al het gedoe wat er bij komt kijken, neemt Zonneplan dit volledig op zich en heb je nergens omkijken naar. De installateurs... Uitstekende ervaring gehad met Zonneplan. Waar ik anderen nog hoor over al het gedoe wat er bij komt kijken, neemt Zonneplan dit volledig op zich en heb je nergens omkijken naar. De installateurs hebben keurig werk verricht en zelfs nog een aantal kapotte dakpannen gewisseld.

Klantvriendelijk, uitstekende nazorg, nemen zorgen en administratieve slomp weg van klant.

Onbekend.

Reactie Zonneplan.nl:

We zijn heel blij met deze prachtige review en de 10 die je ons geeft. Wat fijn om te horen dat je ervaring zo positief is! We wensen je veel zonnige dagen toe.🌞^Saskia

G Janssen

Slechte planning 6 juli helft geïnstalleerd
Na regenstop zijn we weer 23 juli aan de
Beurt om het af te maken . Slechte zaak

Nog niet gevonden

Planning

Reactie Zonneplan.nl:

Dank voor deze review waarin duidelijke feedback wordt gemeld.Helaas kon de installatie vanwege het weer niet in één keer afgerond worden, maar de installatie is inmiddels afgerond en de panelen... Dank voor deze review waarin duidelijke feedback wordt gemeld.Helaas kon de installatie vanwege het weer niet in één keer afgerond worden, maar de installatie is inmiddels afgerond en de panelen wekken energie op. We nemen deze feedback over de planning heel serieus, dus we zijn blij met deze review. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel zonuren gewenst!🌞^Saskia

R . Enthoven

Prima werk geleverd en ook goede nazorg..

Leveren wat ze zeggen.

Prima bedrijf

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze prachtige review! Daar zijn we heel blij mee. Veel plezier met de zonnepanelen gewenst!🌞^Saskia

Gezinus Smeenge

Vriendelijk. Deskundig. Snel. Accuraat. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

zie boven

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn vijf stralende sterren, Gezinus! Bedankt voor je mooie woorden en voor het delen van je ervaring. Dat waarderen we heel erg.💚 Op naar veel zonnige jaren!🌞^Saskia

Penneweert

Net bedrijf mooie prijzen en veel kennis van zaken

Zeer prettige communicatie met de klant en duidelijke uitleg wat te doen om tot een zo best mogelijke aankoop te komen

Nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, een 10! Wat geweldig dat we zo'n mooie review ontvangen. Super dat je ervaring zo goed is. Bedankt en veel zonuren gewenst!💚^Saskia

Quint Dijkhuis

Goede communicatie met Zonneplan en goed vakwerk geleverd door het installatie bedrijf.Bedankt!

Goede uitleg en hulp bij het aanvragen voor de zonnepanelen.

Ga zo door!

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je ons met een 9 beoordeelt, bedankt! Fijn dat je ervaring zo positief is, daar doen we het voor. Veel stralende dagen gewenst!🌞^Saskia