1916 beoordelingen

1916 Reviews

Peter

Vanaf het eerste bezoek op de website tot de installatie en inwerking stelling klopt werkelijk alles zoals het wordt beloofd. Deskundig advies voor de offerte (Bart van Zwieten TOP!) Snelle afspraak... Vanaf het eerste bezoek op de website tot de installatie en inwerking stelling klopt werkelijk alles zoals het wordt beloofd. Deskundig advies voor de offerte (Bart van Zwieten TOP!) Snelle afspraak voor plaatsing die perfect uit is gevoerd door een vast team van installateurs bij ons was dat Smeets Electro. Goed meedenkend team, nette proactieve vakmensen. Om een idee te krijgen om 08:00 uur reed de installateur voor en om 15:00 uur waren 29 panelen operationeel. Top prestatie.
Maak je niet druk over de installatie wordt helemaal ontzorgd. Het is een dag met drukte, boren en kabels trekken en alles wordt netjes achter gelaten.

Alle afspraken, uitleg klopt van begin tot het einde.

Kabeltraject kan een probleem zijn en daar kom je pas op de dag van de installatie achter. Echter de installateurs zijn zo ervaren dat er nagenoeg altijd een werkbare oplossing is. Mogelijk is het... Kabeltraject kan een probleem zijn en daar kom je pas op de dag van de installatie achter. Echter de installateurs zijn zo ervaren dat er nagenoeg altijd een werkbare oplossing is. Mogelijk is het handig om vooraf een site-review te doen voor het kabelplan.

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een prachtige beoordeling!😃 Super dat je de tijd neemt om je ervaring met Zonneplan te delen. Fijn dat alles zo goed is verlopen, want dat is natuurlijk erg belangrijk.💚 We nemen je... Wauw, wat een prachtige beoordeling!😃 Super dat je de tijd neemt om je ervaring met Zonneplan te delen. Fijn dat alles zo goed is verlopen, want dat is natuurlijk erg belangrijk.💚 We nemen je feedback over het kabeltraject ter harte, want er is altijd ruimte voor verbetering. Veel zonnige dagen gewenst en op naar hoge opbrengsten🌞!^Saskia

Jan Peeters

Alles is, vanaf de offerte tot eindafwerking, overzichtelijk en vakbekwaam afgehandeld.

Communicatie

Neen

Reactie Zonneplan.nl:

Wat een stralende review, bedankt zeg!💚 Daar worden we heel blij van. Heel veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia

Paul

Ik ben bijna 2,5 jaar geleden gekozen voor zonneplan vooral door anne winters van zonneplan , maar ook voor o.a. voor de service en betrouwbaarheid, afgelopen 6 maanden helaas twee keer een beroep... Ik ben bijna 2,5 jaar geleden gekozen voor zonneplan vooral door anne winters van zonneplan , maar ook voor o.a. voor de service en betrouwbaarheid, afgelopen 6 maanden helaas twee keer een beroep op de service moeten doen , de eerste keer omvormer kapot in de zomer en geen compensatie ( toch bijna 50 euro misgelopen aan opbrengst) , tweede keer voor een inspectie ( zogenaamde gratis service) en een rekening van 196 euro ontvangen, belachelijk gewoon, ik ben echt diep teleurgesteld in zonneplan. Na weken bellen en alle begrip voor de situatie krijgen van medewerkers van zonneplan , maar ik moet wel betalen en ondertussen heb ik toch de tweede herinnering ontvangen om te betalen, dat is toch niet hoe je behandeld wilt worden!

adviseren en aanzetten tot kopen van panelen

vooral in de communicatie en de nazorg is veel verbetering nodig

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze review. Ik begrijp dat het frustrerend is dat er kosten ontstaan voor een reparatie. Deze kosten worden alleen doorberekend als blijkt dat het probleem niet bij de zonnepanelen... Bedankt voor deze review. Ik begrijp dat het frustrerend is dat er kosten ontstaan voor een reparatie. Deze kosten worden alleen doorberekend als blijkt dat het probleem niet bij de zonnepanelen ligt. Dat is ook vooraf met u besproken. U heeft aangegeven dat u akkoord gaat met eventuele regiekosten. De monteurs hebben op de dag van inspectie geconstateerd dat het probleem niet bij de zonne-installatie lag en daarom zijn de gemaakte kosten aan u gefactureerd. Wij kunnen daarin geen uitzondering maken. Als hier nog vragen over zijn dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.^Saskia

Egbert pashouwers

In eerste instantie leek het allemaal goed te gaan en werd er goed gecommuniceerd. Na het tekenen van de overeenkomst bleek er in eens een probleem te zijn volgens zonneplan met de berijkbaarheid... In eerste instantie leek het allemaal goed te gaan en werd er goed gecommuniceerd. Na het tekenen van de overeenkomst bleek er in eens een probleem te zijn volgens zonneplan met de berijkbaarheid van de achterzijde van mijn huis en of ik even €1500,- extra kon betalen voor het huren van een steiger. Op het moment dat ik zei dat ik niet van plan was om extra te betalen hiervoor hebben ze een mail gestuurd dat ze maar de zonnepalen maar niet komen plaatsen en dat het daarbij gedaan is. Dus kort samen gevat het blokje geen onverwacht kosten klopt niet echt en als je dan niet extra wil betalen komen ze maar helemaal niet meer

Situatie van te voren beter bekijken en of beter luisteren naar de klant

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor uw feedback. Bij Zonneplan gaat veiligheid voor alles. Het is ontzettend belangrijk dat onze monteurs zich veilig op het dak kunnen begeven. Er is daarom uitgebreid onderzoek gedaan... Bedankt voor uw feedback. Bij Zonneplan gaat veiligheid voor alles. Het is ontzettend belangrijk dat onze monteurs zich veilig op het dak kunnen begeven. Er is daarom uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe de monteurs het beste op uw dak konden komen. Hieruit is gebleken dat het insteigeren van de achterzijde van de woning noodzakelijk was. Dergelijke bijkomende diensten beïnvloeden natuurlijk de totaalprijs. We kunnen echter zonder die steiger de zonne-installatie niet plaatsen, dus het zijn noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden. We hebben hier meerdere keren uitvoerig contact over gehad, maar helaas zijn we er samen niet uitgekomen. De order is om die reden dan ook geannuleerd. Daarvan hebben wij u eerst telefonisch op de hoogte gesteld en vervolgens hebben we een mail gestuurd. U gaf aan dat u al een andere partij had gevonden. Fijn dat u toch nog zonne-energie gaat opwekken! Veel zonnige dagen gewenst.🌞^Saskia

J. Kools

Prima service, goed vakmanschap.

Klantvriendelijk.

Reactie Zonneplan.nl:

Deze 5 sterren stralen ons tegemoet! ✨Bedankt voor de prachtige beoordeling. We sturen extra zonnestralen je kant op! 🌞^Saskia

Johan van schendel

Goede voorlichting en snelle reacties

Alle beloftes werden nagekomen

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is een stralende beoordeling, bedankt! Super om te horen dat je zo blij bent met onze manier van werken. Heel veel plezier met de zonnepanelen!🌞💚^Saskia

Jan van der Sterren

Goede voorlichting, vriendelijk en hulpbiedend

zie boven

Reactie Zonneplan.nl:

Wat een prachtige score! Misschien komt het ook door je achternaam dat we zoveel sterren van je ontvangen 😉✨Bedankt voor deze mooie review, daar doen we het voor!💚🌞^Saskia

Pieter Postma

Uitstekend! (dus kort en bondig)

heldere klantgerichte communicatie, faire prijs, snelle installatie zonder rommel.

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is een korte en krachtige review, Pieter! Fijn dat je zo positief te spreken bent over Zonneplan 🌞💚 Heel veel zonnige dagen gewenst zodat de opbrengsten lekker stijgen!⚡^Saskia

Wil

14 zwarte panelen Een zoektocht door zonnepanelenland bracht mij uiteindelijk bij Zonneplan. Mede door de kwaliteit van dak bevestigingsmaterialen en panelen met een Wattpiek van 320W. Ook het... 14 zwarte panelen Een zoektocht door zonnepanelenland bracht mij uiteindelijk bij Zonneplan. Mede door de kwaliteit van dak bevestigingsmaterialen en panelen met een Wattpiek van 320W. Ook het contact met Anne-Wil als vast contactpersoon is uitermate prettig verlopen. Wat ik ook belangrijk vond is dat de BTW teruggave volledig door zonneplan geregeld wordt. Bij mij is de Zonneplan One omvormer geïnstalleerd. Deze start zeer snel op en heeft een eigen 4G stick zodat mijn eigen wifi niet extra belast wordt en ik overal de data kan zien. De installatie is goed uitgevoerd door een partner van Zonneplan.

Vast contactpersoon

Reactie Zonneplan.nl:

Je enthousiasme straalt van deze review af, geweldig zeg!💚 Het is mooi om te lezen hoe je bij ons terecht bent gekomen en hoe je het traject hebt ervaren. Mijn collega Anne-Wil zal hier ook erg... Je enthousiasme straalt van deze review af, geweldig zeg!💚 Het is mooi om te lezen hoe je bij ons terecht bent gekomen en hoe je het traject hebt ervaren. Mijn collega Anne-Wil zal hier ook erg blij van worden, dus ik stuur de complimentjes aan haar door. Heel veel plezier met de zonnepanelen!🌞 ^Saskia

Jaap

Mooi totaalpakket en goede begeleiding

Contact met één adviseur.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze 10, geweldig! Fijn dat je zo positief bent over onze manier van werken.💚 Heel veel plezier met de zonnepanelen en stralende dagen gewenst!🌞✨^Saskia