1916 beoordelingen

1916 Reviews

Duidelijke afspraken die worden nagekomen.Installatie probleemloos.Alles werkt naar behoren. 1x een storing gehad maar tel.snel opgelost.

Prima voorbereiding, begeleiding en afronding.

Reactie Zonneplan.nl:

Goed om te horen dat het hele traject naar wens is verlopen! Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met de zonnepanelen! ^Saskia

Particulier

Prima service,zeer behulpzaam, meedenkend.
Vriendelijk

Kennis van zaken .
Met de klant meedenken.

Reactie Zonneplan.nl:

Dat zijn hele mooie sterke punten die je geeft, bedankt! We vinden het heel fijn dat je ervaring bij Zonneplan zo positief is geweest, daar doen we het natuurlijk voor! Veel plezier met de... Dat zijn hele mooie sterke punten die je geeft, bedankt! We vinden het heel fijn dat je ervaring bij Zonneplan zo positief is geweest, daar doen we het natuurlijk voor! Veel plezier met de zonnepanelen!

Tara Schepers

Vanaf het begin tot het einde is het contact met Zonneplan zeer prettig verlopen!

We hebben onze eigen adviseur toegekend gekregen tijdens het geheel aanvraag traject, waarbij alles zeer duidelijk uitgelegd is geworden.
Wanneer we vragen hadden konden wij deze via e-mail stellen ontvingen wij snel antwoord.

Ook de installatie van de panelen zelf is goed en snel verlopen.

Wij zijn erg blij met de zonnepanelen en service van Zonneplan!

Vanaf het begin dat je start met het traject krijg je je eigen adviseur toegewezen.
Dit zorgt voor een prettige samenwerking qua klantenservice.

Tijdens telefonisch contact over de omvormer werd een handleiding per e-mail toe gestuurd.
Dit is gebeurd naar het telefoon gesprek.
Tip: Verstuur de handleiding tijdens het gesprek dat...
Dit is gebeurd naar het telefoon gesprek.
Tip: Verstuur de handleiding tijdens het gesprek dat geverifieerd kan worden als deze goed is aangekomen en duidelijk is.

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie review, bedankt zeg! Heel fijn dat alles zo goed is gegaan en dat jullie zo blij zijn met de zonnepanelen! Ook bedankt voor de handige tip die jullie doorgeven, daar kunnen we... Wauw, wat een mooie review, bedankt zeg! Heel fijn dat alles zo goed is gegaan en dat jullie zo blij zijn met de zonnepanelen! Ook bedankt voor de handige tip die jullie doorgeven, daar kunnen we zeker iets mee. Veel plezier met de zonne-installatie, kom maar door met die zonnestralen! ^Saskia

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg! Ik wens je veel plezier met de zonnepanelen! ^Saskia

Een prettig bedrijf, duidelijke uitleg, goede montage

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een geweldige beoordeling! Super dat je zo blij bent met de zonnepanelen en met ons als bedrijf! Ik wens je heel veel stralende dagen toe zodat die opbrengsten lekker omhoog schieten :)... Wauw, wat een geweldige beoordeling! Super dat je zo blij bent met de zonnepanelen en met ons als bedrijf! Ik wens je heel veel stralende dagen toe zodat die opbrengsten lekker omhoog schieten :) ^Saskia

Prima bedrijf

Goede communicatie, het werk werd netjes en schoon uitgevoerd. Teruggave BTW is gladjes verlopen

Reactie Zonneplan.nl:

Hartstikke fijn om te horen dat het hele traject bij Zonneplan naar wens is gegaan! We zijn heel erg blij met deze 4 sterren, bedankt!

Klein

Zonneplan geeft een duidelijk advies en een totaalprijs waardoor je niet voor verassingen komt te staan. De montage ploeg komt afspraken na, werkt erg netjes en de zonnepanelen werken aan het eind... Zonneplan geeft een duidelijk advies en een totaalprijs waardoor je niet voor verassingen komt te staan. De montage ploeg komt afspraken na, werkt erg netjes en de zonnepanelen werken aan het eind van de dag meteen. Kortom een tien voor Zonneplan

De montageploeg denkt met je mee en laat de werkplek keurig achter.

Reactie Zonneplan.nl:

Wat een prachtige review! Geweldig om te lezen dat de ervaring bij Zonneplan zo positief is. Bedankt en ik wens je heel veel zonnige dagen toe! ^Saskia

J.Kooiker

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je review, wat een mooi cijfer! Daar zijn we heel erg blij mee. Veel plezier met de zonnepanelen! ^Saskia

Hellegering

Een bedrijf die alle zorg draagt voor een volledig pakket van aanschaf tot en met de BTW teruggave waarvan elke stap naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd "gewoon" uitstekend.

Uitstekende begeleiding , advies en tevens een scherpe prijs

Geen verbeterpunten 100% tevredenheid

Reactie Zonneplan.nl:

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over ons! Daar worden we heel blij van! Veel plezier met de zonne-installatie en veel zonnige dagen gewenst! ^Saskia