1916 Reviews
Heel duidelijk
Ik had vanaf het eerste contact een positief gevoel over Zonneplan.
kreeg voldoende uitleg en er werd duidelijk meegedacht wat voor mij de beste installatie zou zijn.
duidelijke communicatie
Zakelijk, klantgericht en vriendelijk. De monteurs waren vakbekwaam, dachten mee met de klant bij de installatie.
Ondanks het besneeuwde dak op de dag van montage, hebben de monteurs gewoon prima werk gedaan en er een mooie installatie van gemaakt
Perfect !
Communicatie is bijzonder goed in alle stadia van het proces. Dat maakt het verschil.
Niets anders dan Lof over aanloop, voorbereiding, uitvoer en afloop van installatie zonnepanelen. Ik ben buitengewoon tevreden over het hele proces en kan iedereen Zonneplan aanraden.
Je wordt op een vriendelijke, correcte en overzichtelijke wijze mee genomen in het hele proces. Communicatie is uitstekend en zeer adequaat. Aanvankelijk werd mij het advies gegeven om rekening te...
De Panelen lagen er snel op. Het personeel is erg vriendelijk, ik heb nergens over te klagen want alles was perfect geregeld.
We hebben uitstekend contact gehad met het bedrijf.
Communicatie was goed.
Als we vragen hadden ; werden die beantwoord. Snel contact en vriendelijke mensen.
Snel contact.
Vriendelijke mensen.
Goede installateurs.
Ongewenste spam, alles invullen dan ipv resultaat we nemen contact op wat geheel ongewenst is.
als je een voorspiegelt een indicatie te geven dan moet je dat doen ipv alleen maar achter mijn gegevens aan te zitten