1916 beoordelingen

1916 Reviews

Duidelijke offerte, toegespitst op onze situatie met kwalitatief hoogwaardige omvormer en panelen.
Na accepteren offerte was de gehele installatie binnen twee weken gelegd, supersnel.

Zeer goede offerte en goede garantievoorwaarden.

Had de beloofde inlogcode voor de app niet binnen een week. Na een telefoontje was dit binnen het uur geregeld.

W.J. van der Ploeg

Na enkele slechte ervaringen met installatiebedrijven van zonnepanelen, kwam de telefonische benadering met duidelijke toezeggingen positief over. Al mijn vragen werden adequaat beantwoord en daarom... Na enkele slechte ervaringen met installatiebedrijven van zonnepanelen, kwam de telefonische benadering met duidelijke toezeggingen positief over. Al mijn vragen werden adequaat beantwoord en daarom heb ik toegestemd in de plaatsing van 8 panelen.

Duidelijke afspraken, offerte en prijs-kwaliteitsverhouding.

Nee, het gehele proces is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Erik Gerringa-Knijpstra

Goede en duidelijke informatie hebben ervoor gezorgd dat we hebben gekozen voor Zonneplan.

Het voorstel is realistisch. Zonneplan denkt met je mee in mogelijkheden.

D. M. H. Groeneved de Jonge

Zoals ik al heb aangegeven, ben ik zeer tevreden.

Steeds duidelijk uitleg en navraag aan de klant of er nog vragen zijn.

Wat mij betreft geen aanvulling op het bedrijf, hou deze formule vast.

SD Wageman

Laat dit bedrijf nooit uw huis binnen. Ze hebben er bij ons een enorme puinzooi van gemaakt, zonder ook maar iets op te ruimen. Uiteindelijk bleek dat ze ook onze tuintafel kapot hadden gemaakt, een... Laat dit bedrijf nooit uw huis binnen. Ze hebben er bij ons een enorme puinzooi van gemaakt, zonder ook maar iets op te ruimen. Uiteindelijk bleek dat ze ook onze tuintafel kapot hadden gemaakt, een groot gat zat er in bij vertrek. Wij waren nota bene thuis toen ze vertrokken, maar toch hadden ze ons er niets over verteld. We kwamen erachter toen ze al vertrokken waren.

Ook lieten ze een groot gat achter in ons dak dat ze spoedig zouden oplossen door extra dakpannen te komen brengen. Nu, een week later, zat het gat er nog.

Klantenservice ingeschakeld, maar ook dat hielp amper. De tuintafel kost nieuw 179 euro, maar ze wilden slechts 100 euro als coulance betalen. De rest moeten we zelf maar bijleggen. 'Want zo werkt dat nu eenmaal met verzekeringen', liet Zonneplan weten.

Nog nooit zijn we zo teleurgesteld geweest in een bedrijf als nu over Zonneplan.

Alles verliep volgens de planning.

NederhoffSD

Duidelijk en transparant naar de klant goede afspraken die worden nagekomen.
Montage zonnepannelen op geplande dag netjes geplaats...

Goede service en duidelijke afspraken

Nvt

Everything went very well and I am very pleased with the outcome.

Great service and help especially with the tax office.

No

T Jansen