1916 beoordelingen

1916 Reviews

Hennie

Wij hebben Zonneplan als zeer goed ervaren,het hele plaatje klopt precies zoals beloofd,van A tot Z.Geen problemen ervaren,super tevreden.

Onno Hinrichs

Vanaf dag één zijn onze ervaringen met Zonneplan louter positief. Ik kan dan ook niet anders dan de volle 5 sterren aangeven bij alle categorieën want "uitstekend" is de enige omschrijving die... Vanaf dag één zijn onze ervaringen met Zonneplan louter positief. Ik kan dan ook niet anders dan de volle 5 sterren aangeven bij alle categorieën want "uitstekend" is de enige omschrijving die passend is.
Erbij komt nog dat de vrijblijvende offerte echt vrijblijvend was, geenszins werd enige druk uitgeoefend om maar in te kopen. En deze positieve ervaring werd voortgezet door de montageploeg. Nette kerels die werkend als een geoliede machine de installatie tiptop hebben geïnstalleerd en het huis netjes hebben achtergelaten !
We hebben bewust gekozen voor Zonneplan en zijn daar nog steeds blij mee. Wij gunnen een ieder dezelfde fijne en positieve ervaring !
En de paneeltjes doen het top ! ;-)

Communicatie en menselijke benadering. Duidelijk tijd nemen voor de klant zonder tijdsdruk. In ieder geval heeft de klant daar niets van gemerkt en dat is goed en wordt gewaardeerd.

eigenlijk geen.

Wim van den Dries

Zeer tevreden: goed bereikbaar, en meedenkend met onze situatie

Zeer goed bereikbaar, prettige medewerkers die aandacht hadden voor mijn vragen, en met goede adviezen kwamen. Installatie is een keer niet doorgegaan, maar dat lag aan een te krappe planning bij... Zeer goed bereikbaar, prettige medewerkers die aandacht hadden voor mijn vragen, en met goede adviezen kwamen. Installatie is een keer niet doorgegaan, maar dat lag aan een te krappe planning bij het installatiebedrijf, dat was Zonneplan niet aan te merken.

Nee, dat is bij een 9/10 ook niet mogelijk.

N. Kalt

Goed na het plaatsen van de panelen zijn wij na ongeveer 2 maanden gebeld om te informeren hoe de panelen ons bevallen.

Goede service

Tot nu toe nog niet

Willemijn de Bont

Alles perfect geregeld en volgens plan uitgevoerd

Vooraf goede info en achteraf goede nazorg dmv enquête en telefonisch contact vanuit bedrijf

van der meer

Zeer goed

goed meelevend

Anneliese

Goede en duidelijke communicatie

E. Snijders

Uitstekende communicatie, eerlijk en goede prijs kwaliteit verhouding

Dick

In november 2018 is er bij ons een zonnestroominstallatie geplaatst. In de aanloop hier naartoe op zeer prettige en openwijze de zaak verkend met Zonneplan; alle mitsen, maren, en voordelen... In november 2018 is er bij ons een zonnestroominstallatie geplaatst. In de aanloop hier naartoe op zeer prettige en openwijze de zaak verkend met Zonneplan; alle mitsen, maren, en voordelen besproken met deskundig advies. Alles tot tevredenheid.
Het team van Tandem Solar Projects heeft de installatie in opdracht van Zonneplan zorgvuldig en deskundig geïnstalleerd, waarbij goed naar mijn wensen geluisterd. Ook is via de app de opbrengst in te zien.
Inmiddels is de BTW-teruggave geregeld, hetgeen ook een service van Zonneplan is.
Kortom een tevreden klant.

Heldere adviezen, deskundige installatie, afspraken worden nagekomen, prettig in de communicatie.

Vooral zo doorgaan

Zonneplan is ons prima bevallen. Afspraken werden nagekomen en ook de uitvoering was prima.