Snel en netjes
Reactie Zonneplan.nl:
Bedankt voor de 10, Eva!
Snel en netjes
Bedankt voor de 10, Eva!
Zie onze ervaring hierboven.
Het zou fijn zijn als de app ook laat zien wat de gemaakte kosten voor afgenomen energie zijn en niet de afgenomen hoeveelheid. Zeker omdat de prijzen dynamisch zijn en we dus op enig moment in de...
Bedankt voor de feedback René. Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met onze zonnepanelen en ons dynamische contract.
Inplanning
Ik zou het niet weten
Vriendelijk, snel, goed en een sterke inplanning. Fijn om te horen Toon!
Toegankelijk goede monteurs
Er is goed werk verricht
Zijn zeer tevreden
Zou het echt niet weten
Bedankt voor de review! Fijn dat je zeer tevreden bent en alles is gegaan zoals afgesproken.
Duidelijk, goed afgeleverd
Ik ben tevreden
Fijn en snel, wat fijn om te horen Benno. Bedankt!
Duidelijk met communicatie en contact is snel gelegd.
nvt
Fijn dat alles goed werkt en het contact naar wens was. Bedankt voor de mooie review!
Goede comunnicatie
Bij gebreken personeel sturen die er net iets meer kaas van hebbn gegeten.
Bedankt voor de feedback en voor de aanbeveling!
Is het mogelijk om de app aan te passen zodat je je opbrengst kunt vergelijken met die van het vorige jaar of de voorgaande maand?
Fijn dat je zo tevreden bent Judith! De app is altijd in ontwikkeling en nemen je tip hierin mee. Bedankt voor de mooie review en de feedback!
Goede prijzen, duidelijke app.
Het zou leuk zijn, als de kale inkooptarieven ook in de app zichtbaar zijn.
Wat fijn dat je blij bent dat je bent overgestapt Frans! Goed om te lezen dat je erg tevreden bent.
Alleen maar slechte punten
Kom vantevoren inventariseren en communiceer ook als er geen verkoop meer is. Handel n klacht goed af. Mond op mond reclame is ook heel belangrijk.
Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de installatie. We hebben onlangs nog even telefonisch contact en de situatie netjes besproken. Het kabeltraject blijkt inderdaad het pijnpunt te...