1916 beoordelingen

1916 Reviews

john simons

Wij zijn zeer te vrede over zonneplan, vanaf dat je een offerte aanvraagt tot en met de dag dat de zonnepanelen op het dak geïnstalleerd worden.
Ze waren heel attent en ook erna nog een paar...
Ze waren heel attent en ook erna nog een paar keer geïnformeerd of alles naar wens was .
Onze complimenten met vriendelijke groeten fam. Simons

Ja de prima service en deskundige installatie.

hofprins

Zonneplan heeft ons huis op een efficiente en optisch prima wijze voorzien van zonnepanelen. De afwerking is goed, en de oplossing voor het plaatsen van de omvormer in huis uitstekend. Wij hopen... Zonneplan heeft ons huis op een efficiente en optisch prima wijze voorzien van zonnepanelen. De afwerking is goed, en de oplossing voor het plaatsen van de omvormer in huis uitstekend. Wij hopen op veel zon!

De installateurs hebben goede oplossingen voor het inbouwen van de omvormer gevonden, en ook er voor gezorgd dat de panelen netjes op het dak kwamen te liggen. Jammer dat het verticale houders waren... De installateurs hebben goede oplossingen voor het inbouwen van de omvormer gevonden, en ook er voor gezorgd dat de panelen netjes op het dak kwamen te liggen. Jammer dat het verticale houders waren in plaats van horizontale, dan was het resultaat nog beter geweest.

de verticale houders van de panelen op het dak vervangen door horizontale. Dan blijven kleine oneffenheden op het dak onzichtbaar.

van Heijningen

In juni besloten wij over te gaan op zonnepanelen....door de bomen het bos niet meer zien, van alle aanbieders. Uiteindelijk gekozen voor Zonneplan omdat zoon en schoondochter ervaringen met... In juni besloten wij over te gaan op zonnepanelen....door de bomen het bos niet meer zien, van alle aanbieders. Uiteindelijk gekozen voor Zonneplan omdat zoon en schoondochter ervaringen met zooneplan hadden. We zijn door adviseur/ verkoper heel goed begeleid in het proces, qua offerte, alle mogelijkheden..en zelf op dag van aanleg heeft monteur nog voorgesteld de panelen anders te leggen omdat dat toch mooier zou uitkomen op het dak! Perfect dus

De communicatie tussen zonnepanelen en ons, cliënt is geen enkel x vervelend geweest, heel rustig met alle tijd zijn wij begeleid in het proces tot aankoop, is er duidelijk gecommuniceerd over hoe... De communicatie tussen zonnepanelen en ons, cliënt is geen enkel x vervelend geweest, heel rustig met alle tijd zijn wij begeleid in het proces tot aankoop, is er duidelijk gecommuniceerd over hoe en wat verder. En ook nadien is er nog contact over hoe het geweest is of alles goed gegaan is.

Alleen positieve ervaringen op alle gebied

Deskundig , vriendelijk,

Nee alles oké

we zijn zeer tevreden over de communicatie met dit bedrijf ook de installatie is prima verlopen

Het is ons goed bevallen en raden het iedereen aan.

Smits

Goed geregeld van begin tot het plaatsen van de panelen

Alles wordt goed uitgelegd en alles is goed geregeld

Heb een keer contactgezocht met een vraag via mail maar kreeghier geen antwoord op. Uiteindelijk wel, dus dat zou een verbeterpunt kunnen zijn

Goede informatie, correcte afhandelingen

ze hebben gedaan wat ze beloofden betreffende afspraken met derden

ga zo door

Vorster

Vriendelijk bedrijf ook via de telefoon

Fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk, prettig in de communicatie, je wordt prima begeleid.

Communicatie, vriendelijkheid, bereid om zaken uit te zoeken in het voortraject en nader toe te lichten.
Over het resultaat zijn we zeker tevreden.

Uitleg rondom het apparaat op zolder (omvormer?). Zit een Engelse beschrijving bij.
Van de winter gaf de omvormer regelmatig rood aan. Was niet duidelijk waarom, kwam ook door het technische Engels.
Op een gegeven moment was het weer oke, waarom hij dit een aantal dagen aangaf weten we nog niet.

De app van Solar heeft een aantal weken niet gewerkt. Hij doet het weer. Zijn van die kleine dingen. Op jullie website heb ik hierover ook niets terug kunnen vinden. Misschien een puntje van aandacht.