1916 beoordelingen

1916 Reviews

Na aanvraag correcte behandeling. Werden goed geinformeerd en wisten precies wat ging gebeuren of werd afhandeld. Planning en montage korrekt uitgevoerd. Ging eigenlijk allemaal uit zich zelf,... Na aanvraag correcte behandeling. Werden goed geinformeerd en wisten precies wat ging gebeuren of werd afhandeld. Planning en montage korrekt uitgevoerd. Ging eigenlijk allemaal uit zich zelf, zonder ingewikkelde procedures. Ook nadien onder ze kontakten.

Bedrijf is zeer behulpzaam , korte duidelijke communicatie en volg project geheel, maar ook nadien.

Geheel te breiden. Mijn beoordelingscijfer is een dikke 9

U de Groot

Geweldig .Dinsdag de offerte getekend en donderdag werden de panelen in goed 3 uur geplaatst.Super ,vanaf 17 febr.tot 25 maart reeds 145 kWh opbrengst.U de Groot Leeuwarden.

Reeds genoemd

edmond

Goede ervaring vriendelijke mensen behulpzaam ook de monteurs werken netjes optijd ruimen netjes op na het werk
geeft nog wat uitleg over de werking van de omvormer en zo mekkelijk en...
geeft nog wat uitleg over de werking van de omvormer en zo mekkelijk en vriendelijke mensen zekekr een aan beveling

goeie advies je weet waar je aan toe bent

Algemeen; Goede informatie, alles onder hetzelfde dak, prettig geregeld

Communicatie

Niet iedereen is super bedreven in de digitale wereld. Iets simpeler ondersteuning met het installeren van de App.

Fam. De Zoete

Vanaf het eerste tot het laatste moment erg pettig contact met de medewerkers van Zonneplan. Duidelijke uiteenzetting van het traject, korte lijnen, voortdurend hetzelfde contactpersoon, regelmatig... Vanaf het eerste tot het laatste moment erg pettig contact met de medewerkers van Zonneplan. Duidelijke uiteenzetting van het traject, korte lijnen, voortdurend hetzelfde contactpersoon, regelmatig een update via mail of telefoon.

Persoonlijk contact, snel reactie op mails of terugbelverzoeken, 1 contactpersoon van begin tot eind.

Toch iemand sturen die een paar dagen voor de installatie doorneemt waar de bekabeling voor de installatie komt te lopen en waar de omvormer moet komen te hangen.

Simon

Prima info en antwoorden, net als de installatie,
goed verlopen !

Prima info en antwoorden, net als de installatie,
goed verlopen !

Met de monteurs ook prima kunnen samenwerken, bakkie koffie en een broodje in de middag pauze, gewoon goed en gezellig ?

Al met al, erg tevreden.

Installatie in Dronten geplaatst, september 2017.
( in mijn geval, plat dak en 10 panelen )

Duidelijke en snelle communicatie, hou daar van ?

Eigenlijk geen, prima verlopen !

Lydia Kaats

Sinds eind november zonnepanelen op het dak! Het gehele gezin is druk met "ons bedrijf". Met de lente in aantocht en de zon die steeds vaker en langer gaat schijnen, wordt totaal overspannen de... Sinds eind november zonnepanelen op het dak! Het gehele gezin is druk met "ons bedrijf". Met de lente in aantocht en de zon die steeds vaker en langer gaat schijnen, wordt totaal overspannen de solar edge app in de gaten gehouden hoeveel we vandaag dag weer hebben opgewekt! Records worden gebroken en gevierd!. De weg naar de aanschaf van de panelen was erg fijn met zonneplan! In onze studie naar welke panelen, hoeveel, hoe werkt het, altijd werden we even aardig en geduldig geholpen. Het plaatsen van de panelen werd ook weer gedaan door aardige, hardwerkende en netjes werkende mensen. Daarom het starten van "ons eigen energiebedrijf" was een prettige ervaring met behulp van Zonneplan! Laat de lente beginnen en de zomer maar komen!!!!

aardig, behulpzaam, netjes en een mooie offerte!

RMJ Lemans

Ervaring was goede. Goede begeleiding mbt de aanvragen en verdere begeleiding. Alleen de communicatie met de monteurs van het installatie bedrijf kon beter.

Alles digitaal geregeld.

Korter op het installatiebedrijf zitten. Bv controle direct na installatie. Ik heb 3 dagen de panelen op het dak gehad zonder aansluiting op het net. Was teleurstellend.

We hebben goede ervaringen met Zonneplan. De installatie van de panelen was binnen drie uur klaar en er is heel schoon en secuur gewerkt. We waren heel tevreden.

De communicatie is heel goed en je kunt altijd met je vragen bij hen terecht. Je krijgt dan ook een bevredigend antwoord.

montage is gedaan door een professioneel bedrijf (Drost Instal)

contactpersoon zonneplan kan na installatie iets sneller contact opnemen over tevredenheid