1916 beoordelingen

1916 Reviews

Super alles van a tot z super geregeld

top

nee

Van Schaik

Ik ben heel positief over het gehele traject: goed advies tijdens de oriëntatie, goede integratie met de energiebespaarlening, goede afspraken rond de installatie, prima vakwerk door de monteurs,... Ik ben heel positief over het gehele traject: goed advies tijdens de oriëntatie, goede integratie met de energiebespaarlening, goede afspraken rond de installatie, prima vakwerk door de monteurs, flexibele instelling rond de finale afrekening en een telefoontje voor eventuele restvragen enkele maanden na de installatie.

De panelen hebben al enkele stormen overleefd en via de website kan ik goed zien wat de opbrengst is.
Ik ben erg blij met de manier waarop ik volledig ontzorgd de wereld van eigen opwek heb kunnen binnenstappen.

Goed advies tijdens de oriëntatie. BTW-afhandeling included. Goede communicatie rond de BTW-afhandeling want de Belastingdienst heeft wat tijd nodig. Hardwerkende, deskundige monteurs die alle... Goed advies tijdens de oriëntatie. BTW-afhandeling included. Goede communicatie rond de BTW-afhandeling want de Belastingdienst heeft wat tijd nodig. Hardwerkende, deskundige monteurs die alle rommel opruimen.

Wat meer documentatie rond de Zeversolar omvormer was prettig geweest. Dankzij het aftersales telefoontje heb ik nu de link naar enkele instructiefilmpjes rond de omvormer maar die links had ik... Wat meer documentatie rond de Zeversolar omvormer was prettig geweest. Dankzij het aftersales telefoontje heb ik nu de link naar enkele instructiefilmpjes rond de omvormer maar die links had ik graag wat eerder gehad.
Maar misschien heb ik ze zelf over het hoofd gezien.

l. van Kempen

Zonder al te veel informatie werk geleverd.

Doorgaan

G.J. Hammer

Zonneplan maakt 100% waar wat beloofd is. Offerte is helder en duidelijk, planning en overige afspraken worden goed nagekomen

Voeren de werkzaamheden uit volgens afspraak. Werken keurige serieuze monteurs. En wanneer het werk klaar is zie je nauwelijks dat ze geweest zijn.

W.Hulsebos

Via de post werden we , mijn echtgenote en ik, op de hoogte gesteld dat in onze gemeente een project liep voor de aanleg van zonnepanelen waarbij de btw terug betaald zou worden. Zonneplan voerde... Via de post werden we , mijn echtgenote en ik, op de hoogte gesteld dat in onze gemeente een project liep voor de aanleg van zonnepanelen waarbij de btw terug betaald zou worden. Zonneplan voerde dit uit. Na contact kregen we diverse formulieren om in te vullen. In telefonisch onderling overleg, gemiddeld jaarverbruik gas en licht, fysieke mogelijkheden de panelen te plaatsen, werd het aantal panelen vastgesteld. Hoewel we bij iedere medewerker van Zonneplan terecht konden, hadden we toch een vast contactpersoon zijnde M van Ooijen. Dat werkte prima. De administratieve procedure oa langs de SVn nam wel wat tijd in beslag.
Maar
op enig moment konden de monteurs van Drost ingeschakeld worden. Die hebben in november jl de 16 panelen geplaatst. Keurig, vakkundig en met adequate uitleg over de stappen die ze zetten. Daarna werkte het allemaal perfect - jammer alleen van de sombere dagen, maar dat zijn externe niet te beïnvloeden weersomstandigheden.
Daarna werden we benaderd door Visser & Visser voor de afwikkeling van de btw-teruggave. Van iedere stap in dat proces werden we op de hoogte gesteld; zelf hoefden we niets te doen.
Ook dit verliep net als voorgaande traject van eerste contact tot en met de installatie perfect.
Bij eventuele vragen of opmerkingen, maar die waren er (nog) niet, kunnen we altijd terecht bij Zonneplan.
Vrij snel hadden we een applicatie op telefoon en pc geïnstalleerd. Zo kunnen dagelijks, als we dat willen, de dagopbrengst lezen. Maar ook besparing CO2 gebruik en zelfs hoeveel virtuele bomen we planten. En ieder van de panelen is apart en in z'n totaliteit te beschouwen.

Wij zien met erg veel genoegen terug op het hele project.

Alles verliep op rolletjes. Er was per mail of telefonisch contact. Gevraagd maar soms ook proactief als dat nodig bleek te zijn.

Ik zou niets weten te bedenken.

Pol

Het gaat goed met de zonnepanelen opbreng is volgens verwachting.
Het advies van Zonneplan was goed en de monteurs hebben alles netjes geïnstalleerd in goed overleg.
Daarom verdient...
Het gaat goed met de zonnepanelen opbreng is volgens verwachting.
Daarom verdient Zonneplan een dikke 9

Deskundigheid en een volte afwerking

nee

Snelle en goede afhandeling van de klus. Toen er enkele dagen na de installatie 'n kleine hapering optrad is dit via 'n reset snel opgelost, waarbij ik prima ondersteuning heb gekregen van zonneplan.

John van de Pol

Alles prima verlopen volgens afspraak. communicatie helder en vriendelijk. Uitvoering goed !

Prima contact via de telefoon. Heldere uitleg. Goede duidelijke voorwaarden en garanties.

In de kleine lettertjes staat dat je reserve dakpannen klaar moet hebben liggen voor als er iets mis gaat.
Misschien handig om dit ook in de gesprekken vooraf te melden.

Sjef Willems

Alles wat ik nog wilde weten tijdens het gehele proces van a/z werd op een wel heel deskundige manier uitgelegd.

Communicatie en deskundigheid.

NEEN houden zo.