1916 beoordelingen

1916 Reviews

A E Bruin

Klant vriendelijk duidelijke uitleg goede komunikatie

Vlotte en nette aanbrengen van de panelen

NVT

Goede informatie, snelle en prettige backoffice, alles goed geregeld.Top!

Goede communicatie

Zou het niet weten

Noor Voragen

Goed, snelle antwoorden op de eerste mails. Goede afhandeling.

per omgaande reageren op offerte verzoek.

J.J.de Boer

Prima ervaring. Goede kwaliteit

We hadden graag vooraf meer technische informatie willen hebben over de opbrengst van de zonnepanelen. En dan vooral deze panelen in vergelijking met andere panelen.

Lorijn

Dit bedrijf heeft alles voor ons geregeld voor de zonnepanelen. Vanaf de aanvraag tot het plaatsen en het terug vorderen van de btw. Perfect.

Snelle afhandeling na duidelijke en overzichtelijke offerte.

R.Touw

Uitstekend geregeld door Zonneplan van begin tot eind
goede uitleg door de medewerker Sanne en verdere begeleiding
nazorg zoals het hoort. Ook de btw regeling is prima verzorgd
wij zijn zeer tevreden

uitleg aan de klant prima, begeleiding idem, en prima nazorg
vandaag de vraag over de nieuwe app, lijkt mij een prima idee en geeft meer duidelijkheid voor de gebruiker

hou deze manier van werken vol
zorg voor goede en betrouwbare onderaannemers en kies zorgvuldig het personeel uit
teamwork is de sleutel en weten wat je wil, het moet volgen als is het...
hou deze manier van werken vol
teamwork is de sleutel en weten wat je wil, het moet volgen als is het van jezelf dan alleen top kwaliteit

Jaap Smittenberg

Een bedrijf waar nog wordt geluisterd naar de klant. Geen opdringende verhalen of tijdsdruk. En een toezegging komen ze na. Kortom veel bedrijven kunnen van zonneplan leren met klanten omgaan.

Ze doen wat ze beloven!

B Peeters

Wij zijn heel tevreden over het hele proces van offerte aanvragen tot plaatsing van de panelen. De installateurs waren vriendelijk en kundig, dachten met ons mee en verhielpen een probleempje met de... Wij zijn heel tevreden over het hele proces van offerte aanvragen tot plaatsing van de panelen. De installateurs waren vriendelijk en kundig, dachten met ons mee en verhielpen een probleempje met de aansluiting naar de meterkast. Gedurende het hele proces hadden we 1 aanspreekpunt die onze vragen beantwoordde via mail en telefoon en ons goed kon adviseren. Verder is het prettig dat je zoveel informatie kunt halen uit de digitale offerte en de website. Ook de BTW-teruggave verliep soepel. Je hoeft als klant alleen nog maar JA te zeggen tegen het aanbod van Zonneplan en hebt er verder weinig omkijk naar.

Advies en communicatie

Op de dag voor de plaatsing even een berichtje hoe laat de installateurs komen.

Nico

Perfect bedrijf. Alles nagekomen wat ze hebben beloofd.

Duidelijke offerte en goede communicatie.

Marijke

Bekwaam , correct , vriendelijk , stipt , komt afspraak na, aan te bevelen bij eenieder die mij vraagt.

Steeds vakbekwaam en betrokken bij de situatie.

Doorgaan , vriendelijk blijven en de zon aanbidden.