1916 beoordelingen

1916 Reviews

Duidelijke info, antwoorden bij vragen en prima installatie ondanks slecht weer.
Ook de service was goed toen een van de panelen niet geheel correct was aansloten.
Het totale pakket,...
Het totale pakket, inclusief BTW teruggave en gemeente subsidie prima geregeld.

Zie boven

Tom van Dijk

Zowel in voorbereiding (duidelijke en snelle offerte), plaatsing als nazorg (BTW-teruggave) heb ik de service van Zonneplan als uitstekend ervaren. Ik geef dit bedrijf een dikke 9,5 en beveel het... Zowel in voorbereiding (duidelijke en snelle offerte), plaatsing als nazorg (BTW-teruggave) heb ik de service van Zonneplan als uitstekend ervaren. Ik geef dit bedrijf een dikke 9,5 en beveel het van harte aan.

Het totale traject is er prima verlopen, waarbij ik echt het gevoel had dat ik door Zonneplan compleet "ontzorgd" werd. Er is snel en helder gecommuniceerd, offerte is uitgebreid en helder en ook de... Het totale traject is er prima verlopen, waarbij ik echt het gevoel had dat ik door Zonneplan compleet "ontzorgd" werd. Er is snel en helder gecommuniceerd, offerte is uitgebreid en helder en ook de plaatsing is vlot verlopen (in 1 ochtend). Overleg over plaatsing omvormer en kabels heeft prima gewerkt. Ook de BTW-teruggave is probleemloos verlopen.
De zonnepanelen hebben inmiddels een fikse storm prima doorstaan en leveren inmiddels boven verwachting de KWH's.

wim vreuls

Ik ben zeer tevreden

de snelle en deskundige begeleiding vanaf de offerte tot/met de nazorg

nee

P. Hooysma

Ik ben erg tevreden over zonneplan, zowel start als voortgang.

Contact na eerste aanvraag heb ik als zeer positief ervaren.

Willem Dumont

Kan over Zonneplan.nl alleen positiefs berichten, ben met dit bedrijf zeer tevreden, mijn advies: ga verder zo.

Dit bedrijf is rondom goed.

Mijn advies: ga verder zo !!

Uitstekende service
alles goed geregeld

Wim

Alles prima verlopen, vanaf het eerste gesprek tot de oplevering.
Alles werd vooraf duidelijk uitgelegd en besproken. Ook latere aanpassing kon worden doorgevoerd.
Prima bedrijf om mee...
Alles prima verlopen, vanaf het eerste gesprek tot de oplevering.
Prima bedrijf om mee in zee te gaan.

Goede en duidelijke communicatie en bereikbaarheid

Emile Clerkx

Vooraf, snel, deskundig en duidelijk
goede en heldere communicatie
ook goede nazorg

goed gebruik van ICT

Uitstekende service

zeer goede communicatie

Verschillende offertes laten maken. Niet de goedkoopste maar wel de beste.
Advies op maat, flexibel meedenken, installatie naar alle tevredenheid. Service nadien ook helemaal top.