1916 beoordelingen

1916 Reviews

Peter Geschiere

Snelle reactie op eerste aanvraag, zeer heldere uitleg over hoe en waarom.
Afspraken worden tot op de letter nagekomen.
Vriendelijke beantwoording van vragen.
Montage: zeer...
Snelle reactie op eerste aanvraag, zeer heldere uitleg over hoe en waarom.
Afspraken worden tot op de letter nagekomen.
Vriendelijke beantwoording van vragen.
Montage: zeer netjes, goed overleg en uitleg van werkwijze, goede veiligheidsmaatregelen en veilige werkwijze.

De manier waarop afspraken nagekomen worden maakt indruk

Goed!

Houden aan afspraken, meedenken bij plaatsing kastje en BTW teruggave is goed geregeld.

Werd verrast door moeten geven code router

M. de Groot

Snel en vakkundig!

Snel en duidelijke offerte

Vooraf situatie bekijken ter voorkoming van verrassingen tijdens montage. Geeft rust aan klant.

Ralf

Ik moet zeggen dat vanaf het begin alles perfect verlopen is. Afspraken zijn altijd nagekomen en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Communicatie voor en na plaatsing van de zonnepanelen was op tijd en duidelijk. Zeer pro-actief.

Zullen er vast wel zijn maar ik heb er geen.

Zeer professioneel bedrijf

Nagel-Jansen

Uitstekend, kan niet beter naar mijn idee. Naast de heldere communicatie, eerlijkheid mbt te verwachten rendementen, opbrangst ook uitstekende installatieservice. Ook de BTW-teruggave service was... Uitstekend, kan niet beter naar mijn idee. Naast de heldere communicatie, eerlijkheid mbt te verwachten rendementen, opbrangst ook uitstekende installatieservice. Ook de BTW-teruggave service was foutloos en allervriendelijkst.

Deskundigheid, helderheid en service (bv. BTW-teruggave)

Goed, vriendelijk en klant gericht

Vriendelijke medewerkers, vragen worden direct op een duidelijke manier beantwoord. Gemaakte afspraken worden nakomen.

Jammer dat de offerte verwijdert is, hierin stond meer informatie over de panelen, zoals bv geschatte opbrengst per maand.
Nazorg, controle op werking van de panelen kan intensiever, bv na...
Nazorg, controle op werking van de panelen kan intensiever, bv na storm. Stuur bv een mailtje wij hebben geconstateerd dat uw panelen nog steeds optimaal werken.
Wij monitoren uw panelen en houden de opbrengsten met u in de gaten.

Marcel Gerritsma

Onze ervaring is zeer positief. Alles was goed verzorgd. Het wachten op een afspraak voor installatie duurde even, maar toen we hierover belden werden we netjes te woord gestaan. De drukte op dat... Onze ervaring is zeer positief. Alles was goed verzorgd. Het wachten op een afspraak voor installatie duurde even, maar toen we hierover belden werden we netjes te woord gestaan. De drukte op dat moment zorgde voor wat vertraging.

Men is pro-actief en goed bereikbaar bij eventuele onduidelijkheden.

Bij een informatief gesprek hadden we het beter gevonden als er iemand bij ons thuis was gekomen omdat je dan meer een gezicht hebt bij de persoon die je aanvraag behandelt.

Ik heb van begin tot eind eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met het bedrijf. Zowel de medewerker aan de telefoon als de jongens van de installatie. Ik heb geen totale 10 gegeven omdat ik... Ik heb van begin tot eind eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met het bedrijf. Zowel de medewerker aan de telefoon als de jongens van de installatie. Ik heb geen totale 10 gegeven omdat ik denk dat er uiteindelijk altijd wel iets te verbeteren is. Ook de nazorg is uitstekend.

Zie boven

Ik kan ze zo niet aangeven. Misschien een beetje tegenstrijdig met wat ik boven zeg, maar ik denk dat dat iets is voor het bedrijf zelf.

Goede planning en communicatie tijdens het gehele proces. Bedrijf is vanaf eerste moment betrokken en neemt je mee langs alle stappen die genomen worden. Zonnepanelen werken prima en volgens afspraak.

Goede communicatie en planning. Erg duidelijk en transparant van eerste tot laatste moment.

Een verbeterpuntje betreft inzicht in het verhaal dat niet controleerbaar te maken is hoeveel van de zonnestroom door jezelf wordt verbruikt voordat teruggeleverd wordt. Hierdoor is... Een verbeterpuntje betreft inzicht in het verhaal dat niet controleerbaar te maken is hoeveel van de zonnestroom door jezelf wordt verbruikt voordat teruggeleverd wordt. Hierdoor is stroomleverancier niet te controleren.