1916 beoordelingen

1916 Reviews

J.C. Nagelmaeker

Ben zeer tevreden over het gehele proces en met name de communicatie met Zonneplan. Je hebt echt het idee dat ze met je meedenken. Ook achteraf wordt er geïnformeerd naar je bevindingen. Afspraken... Ben zeer tevreden over het gehele proces en met name de communicatie met Zonneplan. Je hebt echt het idee dat ze met je meedenken. Ook achteraf wordt er geïnformeerd naar je bevindingen. Afspraken worden nagekomen. Monteurs zijn op tijd. En je wordt goed door het hele proces geloodst. Ook de terugbetaling van btw wordt geheel door Zonneplan geregeld. Geen omkijken naar!
De informatie die je krijgt is omvangrijk en heel duidelijk. Op internet kun je via een duidelijke display alle verrichtingen van de zonnepanelen volgen.
Enige smetje in ons geval was dat de omvormer na 2 maanden stuk ging. Na vergeefse resetpogingen is deze afgevoerd en vervangen.
Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf en ben zeer content met Zonneplan in zee te zijn gegaan!

Service en voorlichting

Ingehuurde monteurs op het hart drukken duidelijk aan de klanten mee te geven hoe (nageleverde) stekkertjes dienen aangesloten te worden.

H. Gieling

Heb hele goede ervaringen met Zonneplan. De voorlichting en uitleg was prima en duidelijk. Ook de verdere afwikkeling van de gehele zaak is prima geregeld.

Goede uitstekende voorlichting.

Geen.

Bongers. L.B.

Wat Zonneplan.nl betreft: Goede voorlichting en goede begeleiding tijdens het installatie-traject.
Goede afhandeling van alle...
Goede afhandeling van alle administratieve handeling zoals aanvraag subsidie, en belastingen en BTW teruggave.

Zal afhankelijk zijn van de installateurs die door Zonneplan zijn ingehuurd.
Zal afhankelijk zijn van de installateurs die door Zonneplan zijn ingehuurd.
Maar bij de installateur die bij mij de zonnepanelen geïnstalleerd was er goed overleg mogelijk hoe en waar de verschillende onderdelen, zoals omvormers en loop van de verschillende kabels werden geplaatst.

Bij de adviescentra nog duidelijke de voor en nadelen van verschillende types zonnepanelen kunnen aangeven.
En dit ook door deskundige voorlichters goed kan worden uitgelegd.

v.Vuuren Zevenaar

Een prima bedrijf met prima deskundige medewerkers en een goede afhandeling!

Het sterke punt vinden wij dat je er verder in het verloop vrijwel niets meer hoeft te doen, dus vanaf het begin tot aan het eind prima verzorgd

W. Schouwenberg

Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Geen flauwe kul maar direct en helder.

Goede uitleg van het hele project van A tot Z

Rogier van der Kooy

Super bedrijf. Alles is van a tot z geregeld.
Duidelijke informatie en goede afspraken.
Een ware aanbeveling!!!

Komen hun afspraken na. Bellen op het afgesproken tijdstip. Nemen de complete zorg uit handen.

Zeer goede service, mooi panelen en keurig netjes geplaatst. Zeer duidelijke communicatie en zeer vriendelijk. Wij zijn meer dan tevreden!

Zeer duidelijk met plan en nette werkwijze bij plaatsing.

Hans Jansen

Een super goed en betrouwbaar bedrijf. Als iemand zonnepanelen nodig heeft, ben je bij zonneplan aan het juiste adres.

Charles willems Beek

Wij zijn uitstekend geholpen door zonneplan. In alle fasen van idee, offerte,uit voering van onze 19 panelen op het dak. Prima geregeld
Charles uit Beek (Lb)

Efficient en effectief

Arie Blanken

Zeer goed

Alles volgens afspraak nagekomen van begin tot het einde

Neen