1916 beoordelingen

1916 Reviews

De medewerkers hebben goed en deskundig gewerkt.

H Heijs

Goed.

ze waren op tijd aanwezig, zakelijk en betrokken.

Wat meer tijd besteden aan de uitleg van de installatie.

De samenwerking was gewoon goed. Goede commumicatie. Regelmatig contact. Goede afwerking. Van begin tot eind een heel prettige ervaring.

Communicatie van begin tot eind.
Je wordt goed op de hoogte gehouden. Heb je vragen wordt er meteen gereageerd. Hier had ik een heel prettig gevoel bij. Ook de BTW afdoening werd goed geregeld.

Eigelijk geen. De wachttijd bij de Privinvie duurt alleen lang, maar daar kan Zonneplan niets aan doen.

Een negen als eind resultaat

Alles goed geregeld en ook de nazorg , iets wat de meeste bedrijven niet kennen maar bij zonneplan goed geregeld. Even een telefoontje om te vragen of alles goed is gegaan en of het na een paar... Alles goed geregeld en ook de nazorg , iets wat de meeste bedrijven niet kennen maar bij zonneplan goed geregeld. Even een telefoontje om te vragen of alles goed is gegaan en of het na een paar maanden nog steeds goed werkt. dit bedrijf krijgt een dikke negen van mij?

Nee blijf zo doorgaan!

Algo

Zeer goed!

Snelle en effectieve communicatie

korrie moorman

Mijn ervaring met zonneplan.nl is geweldig goed .goede communicatie goede uitleg geweldige instalateurs
kortom geweldig goede ervaring

het uitleg van alles wat met zonnepanelen te maken heeft geweldig

ik heb geen verbeterpunten

c.j.groenenboom

Zowel de voorbereiding, de installatie en de nazorg waren prima geregeld.

Ze doen wat ze beloven en ook technisch klopt het.

De wifi verbinding met de converter is lastig te leggen. Kan dit niet simpeler?

Netjes en behulpzaam

Goed advies

Sjef Janssen

Mijn ervaring met zonneplan is negatief en wil het niet aanbevelen bij nieuwe mogelijke klanten. Offerte was snel ter plekke vervolgens heb ik de kosten gunstige lening aangevraagd. Deze heb ik van... Mijn ervaring met zonneplan is negatief en wil het niet aanbevelen bij nieuwe mogelijke klanten. Offerte was snel ter plekke vervolgens heb ik de kosten gunstige lening aangevraagd. Deze heb ik van de provincie ook ontvangen. De subsidie was beschikbaar per 1 September 2016. Ik heb toen Zonneplan gebeld hoe nu verder. Er moest eerst een schouwing worden gedaan door het installatie bedrijf. Bij deze schouwing gaf Zonneplan aan dat de Zonnepanelen niet op mijn dak geplaatst konden worden. Ik heb hiervoor een klacht ingediend echter zonder succes. Eind resultaat is GEEN ZONNEPANELEN en TOCH EEN LENING WAAR IK VANAF 1 SEPTEMBER AAN HET BETALEN BEN. Dus wees gewaarschuwd.

Contact met contact persoon was goed echter de manier van aanpak is slecht.

Eerst een schouwing uitvoeren dan offerte uitbrengen.

Fijn om een deskundige begeleiding te krijgen tijdens het hele proces van de aanvraag tot en met de plaatsing van de zonne- installatie.
Het contact verliep op een prettige manier en wij...
Het contact verliep op een prettige manier en wij kregen op onze vragen steeds vlot antwoord.

Het prettige contact met de medewerkers en het is fijn om een vaste begeleider te hebben tijdens het hele proces.
Vlotte reactie op vragen.
Begeleiding van de hele procedure vanaf het...
Vlotte reactie op vragen.
Begeleiding van de hele procedure vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van de zonne- installatie, maar ook de BTW teruggave en het aanvragen van de BTW ontheffing.
De deskundigheid en vriendelijkheid van mederwerkers.

Ga zo door!