1916 beoordelingen

Erik Westerveld

Zeer prettig,

Ze verkopen geen onzin

Nadine Kath-Dömkes

Snelle afwikkeling, goede en vriendelijke service, platsen van de panelen ging super vlot

Heel vriendelijk en behulpzaam

Correct

duidelijk en correct. fijne werkers. verstand van zaken

nee

Anna Christina Hofman-Veldhuis

Uitstekende informatie. Ze denken helemaal met de klant mee.

Op het moment dat het even niet uitkwam i.v.m. het overlijden van mijn moeder, gaven ze mij de tijd om het even uit te stellen.

W. Deppe

Het bedrijf heeft steeds goed gecommuniceerd en heeft mij alle administratieve taken uit handen genomen.

Het bedrijf heeft steeds geïnformeerd of alles naar wens was.

Door een misverstand heb ik één zonnepaneel meer op mijn dak gekregen dan waarvoor een lening was aangevraagd. Wat ik opvallend prettig vond was dat ik de betaling hiervoor pas hoefde te doen op het... Door een misverstand heb ik één zonnepaneel meer op mijn dak gekregen dan waarvoor een lening was aangevraagd. Wat ik opvallend prettig vond was dat ik de betaling hiervoor pas hoefde te doen op het moment dat de BTW was teruggestort op mijn rekening.

Geen.

Gerard van Veen

Er wordt goede en volledige informatie gegeven. Snelle reacties op mails.

Er word snel gereageerd op telefoontjes en mails.

J.van Erp

Wij hebben zeer goede ervaringen met Zonneplan. De gehele begeleiding, offerte, en administratieve afhandeling, door dhr. Jort Hagedoorn was perfect!
Een aanbeveling waard!

De correcte manier van afspraken nakomen en begeleiding in het hele installatieplan.

Geen verbeterpunten aan te geven.

Reinhard

(Bewerkt)

Afspraak gemaakt met storingsmonteur twee keer, zou maandag komen.Die kwam niet klantenservice weer gebeld wisten er niks van ,nieuwe afspraak maandag, weer zitten bellen je raad t al die kwam... Afspraak gemaakt met storingsmonteur twee keer, zou maandag komen.Die kwam niet klantenservice weer gebeld wisten er niks van ,nieuwe afspraak maandag, weer zitten bellen je raad t al die kwam niet,sprak een zeer onvriendelijke vent verwees me naar woningbouw,hele discussie gehad, woningbouw stuurt me weer naar Zonneplan, monteur waarsch donderdag maar is niet zeker, hele discussie gehad, wat niet hoort,ik eis duidelijkheid en tijd, weer hele discussie.

Zeer klant onvriendelijk.

UPDATE: Ik werd benaderd door iemanden van de klantenservice een goed gesprek gevoerd heeft, ook namens Zonneplan toch zijn excuses aangeboden...

Montage zonnepanelen ging goed.
Ook heb ik nu weer moeten bellen ivm storing melding, monteur kwam nu binnen een dag,bleek dus geen storing te zijn, dus naar tevredenheid opgelost...

Betere communicatie naar de klant,ook klantvriendelijkheid kan veel beter door medewerkers, je word niet serieus genomen door medewerkers

Zeer tevreden.

Goede service,

Willem

De offerte die wij hebben gekregen van Zonneplan was zeer duidelijk en uitgebreid. Ook de vragen naar aanleiding van de offerte die wij telefonisch met Zonneplan stelden, werden tot onze... De offerte die wij hebben gekregen van Zonneplan was zeer duidelijk en uitgebreid. Ook de vragen naar aanleiding van de offerte die wij telefonisch met Zonneplan stelden, werden tot onze tevredenheid en met geduld beantwoord.

Vandaag, 4-10-2016 zijn bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Het installatiebedrijf (Kobus) was keurig op tijd en zijn direct aan de slag gegaan. De heren waren zeer vriendelijk en ook de uitleg na de installatie was goed. Verder hebben zij keurig alles opgeruimd. Ik kan iedereen aanraden met Zonneplan in zee te gaan.

Klantvriendelijk. Heldere offertes. Afspraken worden keurig na gekomen.