1916 beoordelingen

1916 Reviews

Dit is een topbedrijf - TEST

Ja

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor uw review. Volgens onze informatie heeft u geen zonnepanelen van Zonneplan. Vindt u het goed als wij deze review verwijderen?

RJ

Matig!

Nog niet

De eerste kennismaking is ronduit slecht. Men stuurt een mailing met de mededeling dat je kunt inschrijven voor een project met een code. Vervolgens ga je naar de website en begint de zoektocht waar... De eerste kennismaking is ronduit slecht. Men stuurt een mailing met de mededeling dat je kunt inschrijven voor een project met een code. Vervolgens ga je naar de website en begint de zoektocht waar je deze code moet invullen. Dus maar gebeld, onlogisch wat je vervolgens moet doen en tot slot heb je de code niet eens nodig? Ook is het handig om te vermelden dat je het stroomverbruik moet invullen voor de aanvraag. Dan kun je die vooraf opzoeken. Kortom, ik heb nu de aanvraag wel gedaan maar ik heb er nog geen vertrouwen in. We wachten af....

Reactie Zonneplan.nl:

Beste heer Joustra,
Beste heer Joustra,
Bedankt voor uw reactie. Wij zullen uw opmerkingen over het aanvraagproces op de website meenemen en intern bespreken. Een van onze adviseurs zal spoedig contact met u opnemen om een plan op maat voor u te maken.
Het Zonneplan team

Super bedrijf. To the point met uitleg. Geen extra kosten voor opmeting en bezoek aan huis vanwege hun vernuftig systeem. Fijn contact en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het leggen van de...
Het leggen van de panelen is snel en perfect verlopen. Nu hopen op veel zon.

De beoordeling spreekt voor zich. Heb ik niets aan toe te voegen.

Ga vooral op deze voet verder. Super!

Jos Derksen

Zijn bijzonder tevreden over Zonneplan.nl. Tijdens de gehele fase van het proces van offerte tot en met plaatsen en nazorg was er geregeld contact over de voortgang van werkzaamheden. Contact was... Zijn bijzonder tevreden over Zonneplan.nl. Tijdens de gehele fase van het proces van offerte tot en met plaatsen en nazorg was er geregeld contact over de voortgang van werkzaamheden. Contact was klantgericht en steeds bijzonder positief.
Geen moment het idee gehad dat je er 'alleen' voor stond. Dit had tevens betrekking op de wijze waarop de BTW-teruggave werd afgehandeld.
Kortom een aanrader.

kwaliteit van communicatie
kennis van zaken
monitoren van de voortgang

Niet kunnen vinden

T.Jansen

Het was heel goed. als er vragen waren werden die beantwoord.

de uitleg van installatie bedrijf Drost was goed. Hier kregen we goede tips voor zuinig omgaan met elektra.

ook als er vragen waren werd ik goed geholpen

volgens mij was het goed

John Kusters

Ik heb zeer positieve ervaringen met Zonneplan. Ik vond het een zeer slimme marketingtruc om in mijn woonplaats brochures te verspreiden waarin stond dat voor de installatie van zonnepanelen een... Ik heb zeer positieve ervaringen met Zonneplan. Ik vond het een zeer slimme marketingtruc om in mijn woonplaats brochures te verspreiden waarin stond dat voor de installatie van zonnepanelen een lening te verkrijgen is met een rentepercentage van een half procent. Na het eerste telefonisch contact werd er, zoals beloofd, binnen 4 dagen een offerte neergelegd met alle informatie op een duidelijke manier beschreven. Tot en met de installatie is er steeds contact geweest op een bijzondere prettige manier. Ik kan Zonneplan aan iedereen aanbevelen en heb, eigenlijk tegen mijn gewoonte in, reclame gemaakt voor Zonneplan.

Zeer vriendelijke medewerkers die pas tevreden zijn als jij het bent. Top gewoon.

Theo de Boer

Zeer positieve ervaring met zonneplan

Ik heb heel veel vragen gehad gedurende het traject en deze werden altijd zeer snel en naar tevredenheid beantwoord en afgehandeld.

Ik heb geen tips omdat alles naar volle tevredenheid is cerlopen

Ondanks te feit dat er wat problemen waren omtrent de betaling, die overigens wel netjes zijn opgelost, zijn we heel tevreden over Zonneplan.
Goede voorlichting, plaatsing en afhandeling van...
Goede voorlichting, plaatsing en afhandeling van het totaal pakket.

Meer dan goed!

Ik ben vanaf het eerste contact met Zonneplan een zeer tevreden klant. Ik heb Zonneplan ervaren als een professioneel bedrijf. Alle afspraken zijn zeer correct nagekomen en uitgevoerd. Verder snel... Ik ben vanaf het eerste contact met Zonneplan een zeer tevreden klant. Ik heb Zonneplan ervaren als een professioneel bedrijf. Alle afspraken zijn zeer correct nagekomen en uitgevoerd. Verder snel antwoord op al mijn vragen en correcte afhandeling.

Zie hierboven

Ga zo door en blijf naar de kant luisteren!