1916 beoordelingen

1916 Reviews

Wij zijn netjes en vakkundig door uw bedrijf ingelicht voor de plaatsing van zonnepanelen.

Geen enkel zwak punt.

Neen.

P.F.A. Schoenmakers

In het algemeen een zeer betrouwbare en goede firma om mee in zee te gaan.

Goede / korte communicatie met altijd een vaste case-manager.

Er voor zorgen dat technische deskundigheid op hoger niveau is. Zelf ben ik elektrotechnieker, dus kon goed de offerte etc. beoordelen, en met de installateur van de aanpassingen in mijn meterkast... Er voor zorgen dat technische deskundigheid op hoger niveau is. Zelf ben ik elektrotechnieker, dus kon goed de offerte etc. beoordelen, en met de installateur van de aanpassingen in mijn meterkast kleine wijzigingen bespreken en aanpassen. Ook heb ik op de dag van plaatsen, gezien dat de schets van de te plaatsen zonnepanelen, mijn laatste wijziging niet was opgenomen. Ter plekke met de monteurs dit gewijzigd.

Jos Jacobs

Uitstekend werk geleverd vanaf de eerste informatie tot en met de installatie van de zonnepanelen.

Het was zeer een zeer prettige samenwerking; goede informatie en afspraken werden nagekomen.

Op vragen en opmerkingen werd direct gereageerd.

De indruk werd kennelijk gewekt dat de gemeente Brunssum met Zonneplan samenwerkte. Dat was niet het geval en de gemeente heeft dit via advertentie kenbaar gemaakt. Dit kan als negatief worden... De indruk werd kennelijk gewekt dat de gemeente Brunssum met Zonneplan samenwerkte. Dat was niet het geval en de gemeente heeft dit via advertentie kenbaar gemaakt. Dit kan als negatief worden opgemerkt door de burgers.

Blikman

In juli 2014 24 panelen laten plaatsen .wat niet goed ging monteurs moesten rond 9uur 30 stoppen dakdekkers hadden de nieuwe pannen niet goed gelegd.kreeg een extra rekening van 830 .euro.waarvan... In juli 2014 24 panelen laten plaatsen .wat niet goed ging monteurs moesten rond 9uur 30 stoppen dakdekkers hadden de nieuwe pannen niet goed gelegd.kreeg een extra rekening van 830 .euro.waarvan 240€ aanreiskosten die uit Kaatsheuvel komen wat ongeveer 120km retoer is. dan nog tel kosten van 40€ wat belachelijk hoog is.

Dirk T. Verbeek

Goed en flexibel.

Toen het werk door een onverwacht probleem met het dak moest worden onderbroken werd er zonder problemen een nieuwe afspraak gemaakt.
Op de nieuwe datum was ik niet aanwezig maar de zaak is...
Op de nieuwe datum was ik niet aanwezig maar de zaak is netjes geïnstalleerd en achter gelaten.
Mijn oude buurvrouw die de sleutel beheerde was zeer te spreken over de beleefde mannen!

Misschien een systeem om winterse slagschaduw te berekenen cq. in te schatten.

J. van de Laar

Prima bedrijf , goede communicatie. Ze beloven wat ze doen en zijn terzake kundig.

Deskundig en concurrerende prijs.

f van den oever

Heel positief klantgericht bedrijf. Alles klopt. Snel, compleet en professioneel

Zonneplan komt zijn afspraken na. Ze denken met de klant mee, geven advies , maar helpen je ook verder

deze service graad vasthouden. (Tip)

M.Kuckelkorn

Ben zeer tevreden over de communicatie met zonneplan.
Heldere en duidelijke antwoorden en uitleg over mijn vragen.
Nakomen van gemaakte afspraken is perfect.
Plaatsing en afwerking...
Ben zeer tevreden over de communicatie met zonneplan.
Heldere en duidelijke antwoorden en uitleg over mijn vragen.
Nakomen van gemaakte afspraken is perfect.
Plaatsing en afwerking geheel naar wens en zeer netjes uitgevoerd.
Kan Zonneplan bij iedereen aanbevelen.
M.vr.gr. M.Kuckelkorn

Zeer deskundig zowel in advies als uitvoering van de werkzaamheden.

Bij aanbeveling of offerte mag investering en blijvende meerwaarde van de woning iets meer belicht worden.

Zeer tevreden over de levering! Met name over de informatie van helpende hand Jurjen Mulder van Zonneplan zijn wij zeer tevreden. Hij heeft ons meegenomen door de wereld van zonnepanelen en ons van... Zeer tevreden over de levering! Met name over de informatie van helpende hand Jurjen Mulder van Zonneplan zijn wij zeer tevreden. Hij heeft ons meegenomen door de wereld van zonnepanelen en ons van zeer veel en goede informatie voorzien. Zowel zonneplan als de adviseur zijn sterk aan te bevelen.

Communicatie adviseur

Niet van toepassing