1916 beoordelingen

1916 Reviews

Enkel positieve ervaring!

Goed advies en offerte. Na opdracht alles correct afgewerkt en opgeleverd.

Fred en Ans

Heel erg goed in alle opzichten.

Hier heb ik geen toevoegingen gewoon subliem zoals alles, maar dan ook echt alles wordt afgehandeld SUPER!!!!!!

Matheus Everaerts

Professioneel bedrijf door kundig de gemaakte afspraken na te komen zowel in het voor-trajekt, tijdens het plaatsen van de zonnepanelen en de nazorg ervan.

Professioneel in alle opzichten.

Mijn complimenten voor het team en bovenal voor dhr. Leon Harnisch.

Duidelijke uitleg, afspraken worden correct nagekomen, niet opdringerig.

RWP de Heus

Zeer accuraat bedrijf, klantgericht, speelt kort op de bal en reageert snel op eventuele onvolkomenheden

Zie boven

Heel prettig en altijd vriendelijk en duidelijk geholpen.

Ondanks dat alles via internet voor je werd geregeld,is alles naar tevredenheid geplaatst .
De communicatie via internet was prettig.

Het enigste puntje is de afwikkeling van de btw via Vissers dit mag beter via duidelijkere berichtgeving .

Arjan Eigenbrood

Prettig contact met vriendelijk en deskundig personeel.
Keuzemogelijkheden voor aanvullende zaken zoals monitorapp en BTW afhandeling, naast het hoofdproduct is de goede manier!

Luistert naar de klant!

Fred en Ans Huijs

In een woord geweldig. Ik heb vanaf het eerste tot het laatste gesprek een zeer prettig gevoel gehad bij dit bedrijf. Zeker de professionaliteit van werkelijk alle personeel. Dit begon met... In een woord geweldig. Ik heb vanaf het eerste tot het laatste gesprek een zeer prettig gevoel gehad bij dit bedrijf. Zeker de professionaliteit van werkelijk alle personeel. Dit begon met telefonisch advies t/m de montage en de nazorg v.w.b. belasting terugvraag enz...
Ik kan maar een ding zeggen Zonneplan, super bedrijf, maken alles waar wat ze zeggen.

Zelden zo'n perfect bedrijf meegemaakt.
In alle opzichten chapeau.

M. Broekhuizen

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop dit bedrijf zaken met mij heeft gedaan. Er was een helder verhaal. Een goede offerte. Duidelijke uitleg en hulp bij het verkrijgen van de financiering en de... Ik ben zeer tevreden met de manier waarop dit bedrijf zaken met mij heeft gedaan. Er was een helder verhaal. Een goede offerte. Duidelijke uitleg en hulp bij het verkrijgen van de financiering en de btw teruggave. de levering/montage verliep volgens plan. De installatie werkt volgens verwachting. Kortom een prima performance van Zonneplan.
Ook het feit dat er nazorg is spreekt aan.

Duidelijkheid geen dubbele bodems, goede bereikbaarheid, afspraak is afspraak.

Reeds in de nazorg aangegeven.

gols

Professionele organisatie ; deskundige plaatsing door installatie bedrijf Bakker uit Zwaagdijk; nu nog wachten op de zon !

de installateurs moeten volgens mij wel geborgd het dak opgaan; veiligheid voor alles; bereikbaarheid op zaterdag is aan te bevelen.