1916 beoordelingen

1916 Reviews

Frank Koeman

Offerte snel ontvangen. Goede advisering over aanvragen duurzaamheidslening van de provincie Overijssel. Aanvraag lening en terugvordering BTW door Zonneplan prima geregeld. Installatie netjes en... Offerte snel ontvangen. Goede advisering over aanvragen duurzaamheidslening van de provincie Overijssel. Aanvraag lening en terugvordering BTW door Zonneplan prima geregeld. Installatie netjes en snel. Met 11 panelen in 14 weken bijna 1100 Kw opgewekt. Waarschijnlijk wordt de prognose van Zonneplan ruim overschreden!

Prima dienstverlening, de afspraak voor het plaatsen van de panelen ws al binnen 3 weken. Het plaatsen ging snel en soepel, alles werd weer netjes achter gelaten.

Snelle afhandeling van de aanvraag

Ben Schrijver

Zeer tevreden,alles verlopen volgens plan

Marco

Na aanmelding via internet volgde enkele uren later al een telefonisch adviesgesprek. De volgende dag was de offerte per mail al binnen. Na akkoord werden de zonnepanelen binnen enkele weken gelegd.... Na aanmelding via internet volgde enkele uren later al een telefonisch adviesgesprek. De volgende dag was de offerte per mail al binnen. Na akkoord werden de zonnepanelen binnen enkele weken gelegd. Het leggen ging netjes, kundig en snel door een bedrijf uit Maasbracht; ook werd alle rommel opgeruimd. De panelen functioneren naar wens en zijn mooi uitgelijnd. Een aanrader!

Goed overleg en snelle werkwijze; in enkele weken van de eerste informatie tot een opgeleverd systeem.

Weinig variatie in geleverde apparatuur mogelijk; slechts van enkele fabrikanten worden de panelen gebruikt. Dat is goed voor de leek, maar minder voor een klant die een specifieke wens heeft. Weinig variatie in geleverde apparatuur mogelijk; slechts van enkele fabrikanten worden de panelen gebruikt. Dat is goed voor de leek, maar minder voor een klant die een specifieke wens heeft.
Wanneer je een specifiek type / fabrikant paneel wil, dient dit op de offerte vermeld te worden door Zonneplan, anders gebruikt men wat op dat moment voorradig is.

Flik

(Bewerkt)

Als nieuwe klant word je goed behandeld.
Als nieuwe klant word je goed behandeld.
Als alles geplaatst is en betaald. En blijkt dat de zonne panelen niet genoeg op brengen zoals beloofd, en niet een klein beetje verschil. 31-12-2015 probleem is goed opgelost.
Ben nu zeer tevreden
Geven ze niet thuis.
Ben benieuwd hoe het zit als een van de panelen kapot gaat.
Geven ze dan ook niet thuis met hun 10 jaar garantie.

Offerte goed en netjes afgehandeld.

Afspraken na komen.
Zoals op de Side beloofd is beloofd.
Is inmiddels op gelost.
Nu tevreden

Visser

Een paar maal contact gehad met focal-point van zonneplan, veelal mail. maar ook telefonisch.
de uiteindelijke offerte, kwam ook met de financiele payback time,7 jaar, met uiteraard aannames etc.
had het prettig gevonden als er in ieder geval melding was gemaakt van het feit dat de salderingsregeling in 2017, danwel 2020 op losse schroeven staat, gewijzigd kan worden.
verder zou de uitleg mbt. de meters, slim of ferraris etc. wat meer uitgebreid kunnen zijn.

ontwerp en groepering gebeurd op basis van google earth of gelijkwaardige sateliet info.
in ons geval leidde dat tot de situatie dat uiteindelijk 2 van de geplande panelen niet op het dak pasten.
aangezien er sprake was van twee locaties, 8 en 10 panelen op twee daken, maakte ik me zorgen over de kabelloop.
op mijn suggestie of het verstandig was om eea. eerst te bekijken, was dat zeker niet nodig verzekerde men.
voor een groot gedeelte van de technische installatie ging dit idd. boven verwachting, op een ander aspect liep men toch tegen een probleem aan, hetgeen uiteindelijk resulteerde in graafwerk en reconstructie.
jammer dat dit toch een verrassing moest zijn, met kosten aan deze zijde.

monteurs uiterst capabel en effectief, met oog voor veiligheid.

ook aanmelding en configuratie, internet access ging soepel, zelfde dag notabene,
toen paneelconfiguratie niet correct bleek, was ook dit, op dezelde installatie, via e-mail contact, snel geregeld.
overall een goede ervaring, met aan de initiatie-zijde, leerpunten en en slechts complimenten voor installatie/uitvoering.

installatie
nazorg

offerte info
achtergrond info

We zijn tevreden.

Sterk punt is de communicatie in de offertefase

ej wisselo

(Bewerkt)

Goede prysstelling nette montage maar nazorg is onder de maat na levering nooit niks meer vernomen van zonneplan btw afhandeling via zonneplan niet optimaal veel brieven moeten opsturen naar bedryf... Goede prysstelling nette montage maar nazorg is onder de maat na levering nooit niks meer vernomen van zonneplan btw afhandeling via zonneplan niet optimaal veel brieven moeten opsturen naar bedryf die dit voor zonneplan uitvoert

betere nazorg

Rob

(Bewerkt)

Keurige offerte met opbrengt berekening. Tijdens de installatie zijn er een aantal dingen niet goed verlopen maar uiteindelijk met de nazorg keurig opgelost.

Achteraf betalen.
Mooie offerte met indicatie van opbrengst.

Zorg dat iedere installatie conform de Nederlandse voorschriften worden geïnstalleerd.

Mijn ervaringen met Zonneplan zijn uitstekend; het hele traject van informatie, offerte, installatie en nazorg verliep bijzonder goed. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en ik kan een ieder... Mijn ervaringen met Zonneplan zijn uitstekend; het hele traject van informatie, offerte, installatie en nazorg verliep bijzonder goed. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en ik kan een ieder die in zonnepanelen wil investeren, Zonneplan aanbevelen als zeer betrouwbaar en kundig bedrijf.

goede communicatie, heldere offerte, deskundig advies/medewerkers, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. zeer correcte en nette installateur, die vooraf goed overlegd over de plaatsing en... goede communicatie, heldere offerte, deskundig advies/medewerkers, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. zeer correcte en nette installateur, die vooraf goed overlegd over de plaatsing en aansluiting

geen verbeterpunten