1916 beoordelingen

1916 Reviews

Marcel Voorthuijzen

Professioneel en klantvriendelijk

Veel kennis van het product en daardoor een goed doordacht plan.

F. van der Veer

Plezierige contacten tijdens het voortraject, duidelijke offerte inclusief specificaties. Vakkundige installatie door professionals. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Pro-actief in communicatie. Vakkundige installateurs.

Godfried Mensink

Goede communicatie en correcte afhandeling.

Duidelijk, verzorgd en goede communicatie

geen.

C.BREIJ

Positief

VIND DAT DE NAZORG WAT BETREFT UITLEG VAN DE OMVORMER BETER KAN!

H. Cramer

Onze vraag werd vlot afgehandeld, de offerte was zeer duidelijk en goed bespreekbaar voor de punten die wij aan wilden passen. De installatie verliep vlot en vakkundig. We zijn tevreden over het... Onze vraag werd vlot afgehandeld, de offerte was zeer duidelijk en goed bespreekbaar voor de punten die wij aan wilden passen. De installatie verliep vlot en vakkundig. We zijn tevreden over het eindresultaat.

Vooral goed in informatieverstrekking via internet en via de offerte. Fijn om een eigen contactpersoon/aanspreekpunt te hebben. Overigens wisten de collega's ook altijd van de voortgang en de... Vooral goed in informatieverstrekking via internet en via de offerte. Fijn om een eigen contactpersoon/aanspreekpunt te hebben. Overigens wisten de collega's ook altijd van de voortgang en de afspraken.
Vakkundige installateur die op verzoek ook nog graag een paar zaken toelichtte.

Er wordt melding gemaakt van uitlezen van de omvormer via bluetooth maar de detailinformatie daarvan ontbreekt.

paul swart

Zeer goed en alles snel naar tevredenheid geplaast

corect en goed advies

Vd kolk

Snel en efficient

duidelijk en snel advies

Zonneplan was voor mij een plezierig bedrijf. Duidelijk in de afspraken en advies.

Sterke punten zijn de communicatie en een prima installatiebedrijf die zorgt voor de uitvoering

De installateurs werken erg hard en nemen geen pauze.

Ervaring is goed. Mooi offerte.

goede communicatie.
snelle afhandeling

J. ten Cate

Goede ervaring met zonneplan.nl. Het op afstand inmeten van de zonnepanelen is mij goed bevallen. De telefonische contacten waren uiterst correct en beloften worden nagekomen.
Installatie is...
Installatie is zeer vakkundig en snel verlopen.

snelle offerte door op afstand inmeten.
correcte wijze van afhandeling.
installatie door bedrijf uit de buurt
vaste contactpersoon die goed aanspreekbaar is.

kan volgens mij niet beter