1916 beoordelingen

1916 Reviews

E.J.van.Loenen

Zeer profesioneel bedrijf.
Ervaren personeel, werkt snel en zeer nauwkeurig.
100% tevreden!

Medewerkers komen keurig op tijd en zijn ook weer op tijd vertrokken en het systeem werkt dan ook perfekt.

Wij zijn prima geholpen door Zonneplan. De eerste contacten liepen vriendelijk en correct.
De offerte was zeer uitgebreid. Inclusief foto's van het dak. Na het tekenen van het contract lagen onze zonnepanelen na een maand op ons dak.

H. Budding

Op zich goed. Aanvankelijk was de communicatie met de medewerkster wat moeizaam, maar afspraken die gemaakt zijn, zijn volgens de afspraken uitgevoerd

Uitvoering van het werk erg goed

Meer helder communiceren naar wensen van de klant

Nette offerte, duidelijke voorwaarden en uiteindelijk een goede installatie

Goed , zowel met de firma zonneplan als de firma die bij ons geïnstalleerd heeft die firma drost

Doorgaan op de weg die u ingeslagen bent

niet

Het is goed ,deskundig en snel gemonteerd . De communicatie was goed en
goed op elkaar afgestemd. Het is keurig afgewerkt en achtergelaten.

JJ Bosman

Goede ervaring. Kan dit bedrijf goed aanmelden bij andere gegadigden

personeel is bekwaam in het werk

graag terugkoppeling bij opdracht geven teruggave BTW

J.Glazenburg

Prima offerte. goede communicatie, zowel voor tijdens en na installatie. installatie bedrijf ging goed, vlot en netjes te werk. zonneplan kan ik bij een ieder die zonnepanelen wil aanbevelen.

communicatie

de ontwikkelingen m.b.t. zonneenergie nauwgezet blijven volgen.

Jaap eijkenaar

Uitstekend!!!

Er werd snel gewerkt.Op vragen en opmerkingen werd zeer snel,per telefoon of per e-mail,door de adviseur Jorrit Hagedorn.
Ook de installatie verliep vlot ,goed en plezierig door Kobus b.v.

Bij de offerte een link naar een website met algemene informatie over zonne-energie nu en in de toekomst,en over de ev.te gebruiken materialen.

Jan Meijers

De monteurs van firma Drost hebben de panelen met bijbehorende app. keurig en vakkundig opgeleverd.

monteurs goed op elkaar ingespeeld.
Snelle montage; sneller dan gepland.

Een huisbezoek vooraf om de offerte op te stellen had ik op prijs gesteld.