1916 beoordelingen

1916 Reviews

fam Voorthuijzen

Bij toeval tegen dit bedrijf aangelopen en tot dit moment alleen maar enthousiaster geraakt. Wij zijn onder de indruk van het degelijke concept en maken daarom dan ook flink reclame. Ondernemers... Bij toeval tegen dit bedrijf aangelopen en tot dit moment alleen maar enthousiaster geraakt. Wij zijn onder de indruk van het degelijke concept en maken daarom dan ook flink reclame. Ondernemers !!!, het kan dus wel. Zonne-plan bedankt en veel succes.

Communicatie en organisatie

GKK Juridische advisering

Ik ben zeer tevreden over ieder onderdeel van het proces. Zowel het advies, de offerte, de installatie als de nazorg waren boven verwachting.

R.Vis

Zeer tevreden over het geleverde product, netjes afgewerkt, en het contact ook als prettig ervaren.

Goed prijs, goed product, professionele installatie

Zonneplan hebben wij gevonden via referenties die ons zeer aanspraken.
Zonneplan hebben wij gevonden via referenties die ons zeer aanspraken.
Het contact met de verkoper van Zonneplan verliep vlekkeloos en hij nam overal de tijd voor, alle vragen die wij stelden werden correct en snel beantwoord.
De installatie verliep ook snel, netjes en zonder problemen, de monteurs van E+B uit Tilburg waren zeer netjes en kundig!
TOP en zeker een aanrader!

valentino van overmeeren

Ik heb zonneplan zeer positief ervaren.

Ik heb zonneplan zeer positief ervaren.

Er wordt van tevoren goed onderzocht wat de mogelijkheden van installatie zijn, en in samenwerking met mij is er een helder en duidelijke afspraak gemaakt wat betreft montageplan en levering.

ik vind dan ook dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

ook de montageploeg van E&B electrotechniek deed zorgvuldig en netjes hun werk.
dus ook een pluim hiervoor.

zonneplan doet goed zijn huiswerk, zodat onaangename verassingen bij montage zoveel mogelijk worden voorkomen.

de montagepartner (E&B electrotechniek) is een gedreven partner die zich...

de montagepartner (E&B electrotechniek) is een gedreven partner die zich niet zomaar uit het veld laat slaan, hoe moeilijk de montage ook is.

ik heb dan ook in mijn geval geen verbeterpunten of tips.

Goed, efficient werkend bedrijf met gedegen personeel. Snelle communicatie en feedback.
Hierdoor kan je snel tot een beslissing komen en kunnen de plannen snel verwezenlijkt worden.
Er...
Er wordt goed naar individuele wensen gekeken en geluisterd.

Snelle, deskundige verwerking van aanvraag

G. Molenaar - Den Heijer

Zeer tevreden!!!

Ik ben 100% tevreden met de levering en uitvoering van de zonnepanelen.

Ik ben bijzonder tevreden over de snelle afhandeling: tussen het eerste contact met Zonneplan en plaatsing van de zonnepanelen door de fa. Klomp zat zes weken. De monteurs hebben snel gewerkt en... Ik ben bijzonder tevreden over de snelle afhandeling: tussen het eerste contact met Zonneplan en plaatsing van de zonnepanelen door de fa. Klomp zat zes weken. De monteurs hebben snel gewerkt en hebben keurig werk geleverd. De zonnepanelen met omvormer waren in een halve dag gemonteerd.

Goede ervaring en goede nazorg. Hopelijk blijft dit zo ook als er in de toekomst iets niet goed gaat

Telefoontje na oplevering met de vraag hoe alles is gegaan en afgewikkeld

H.Sanders

Zonneplan is een bedrijf naar mijn hart. Klantvriendelijk, deskundig , vlotte reacties, komt afspraken na. Uitvoering is van hoge kwaliteit.

snelle, deskundige en prettige reactie op eerste aanvraag. Geeft goed vervolg aan offerte dmv snelle beantwoording van vragen.
Deskundige en prettige installatie. Meedenkend in oplossingen van...
Deskundige en prettige installatie. Meedenkend in oplossingen van leidingverloop etc.

tip: deze klantvriendelijke benadering en/of werkwijze volhouden!!!!