Alleen maar positief!
Komen afspraken na, regelen teruggaaf btw, netjes geinstalleerd.
Zou het niet weten
Reactie Zonneplan.nl:
En een hele mooie positieve 10!
Komen afspraken na, regelen teruggaaf btw, netjes geinstalleerd.
Zou het niet weten
En een hele mooie positieve 10!
Geweldige klantenservice
Op dit moment meer dan tevreden
Zonneplan Energie en zonnepanelen van Zonneplan is zeker een goede duurzame combinatie!
Blijven opvolgen en terugkomen tot problemen opgelost zijn.
Bedankt! Als er iets misgaat is het belangrijk dat het goed opgelost en het is fijn om te lezen dat we dat bij jullie goed konden oplossen. Op naar veel zonnige jaren!
Vriendelijk te woord gestaan
Denk meer in mogelijkheden ipv de klant af te schepen met een simpel "kan niet".
Hi.
Wat jammer dat je dit zo ervaren hebt. Zonneplan vindt veilig werken erg belangrijk. We hebben bij u een schouwing uitgevoerd omdat we op voorhand niet kunnen zeggen of hier veilig gewerkt...
Afspraken.
Uitlezen meter samen met omvormer
Bedankt!
Wat beloofd wordt is waargemaakt
Blijf vooral doen wat jullie al doen
Bedankt voor deze vijf mooie sterren!
Communicatie, planning, voorlichting
Geen, vooral zo door gaan
Wat een mooie compliment, bedankt! Fijn dat we zelfs nog eerder konden komen. Op deze manier konden jullie nog sneller profiteren van jullie eigen zonne-energie.
Doen wat ze moeten doen
Alles okee
Bedankt!
Goede info, goed gewerkt, perfect en duidelijk overzicht via de app
Vooralsnog geen
Dankjewel voor deze vijf mooie sterren. Veel profijt zullen jullie zeker hebben met de zonnige maanden van dit jaar. Dat gaat de komende jaren helemaal goed komen!
Installatie
Klachten sneller afhandelen.
Helaas viel uw storing midden in de bouwvak. Mede daardoor heeft het oplossen van de storing langer geduurd. Onze excuses hiervoor. Wij gaan dit zeker meenemen bij de verbetering van onze service.