1916 beoordelingen

1916 Reviews

Willem Willemsen

Inovatief concept met de juiste prijzen

Verschaffen van inzicht in verbruik. Daardoor wordt bewustwording gecreerd.

Vaker meten van verbruik. Nu eens per 5 minuten. Kan dat niet vaker.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je review. Ik neem je verbeterpunten zeker mee bij de ontwikkelingen van Slimme Energie.

Ed Visser

Samen met Zonneplan het aantal en de locatie van de zonnepanelen bepaald. Bij plaatsing samen met de monteurs van Zonneplan gekeken naar de beste plaats van de omvormer en de route van de kabels,... Samen met Zonneplan het aantal en de locatie van de zonnepanelen bepaald. Bij plaatsing samen met de monteurs van Zonneplan gekeken naar de beste plaats van de omvormer en de route van de kabels, samen tot de beste oplossing gekomen. Na aansluiten de app in gebruik genomen, werkte meteen. Zeer tevreden over het hele proces en de kundigheid van de medewerkers van Zonneplan.

Openheid, luisteren naar de wensen van de klant, nakomen van de afspraken.

Optie om anti-nestelroosters aan te brengen rondom de zonnepanelen. Klant kan deze zelf aanschaffen of laten leveren door Zonneplan.

Reactie Zonneplan.nl:

Wat fijn dat we samen tot een mooie installatie zijn gekomen. Veel zonnige jaren toegewenst!

Familie Lemmens

Wij zijn heel blij met de keuze voor Zonneplan. Alles ging perfect wat ons betreft. Van vlotte goede en scherpe offerte, tot nette montage met uitleg en handige app

Scherpe prijs, monteurs denken goed mee voor optimale plek en laten alles keurig achter

Geen, alles 10+

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat leuk om te lezen hoe jullie alles ervaren hebben!

Jan Lageweg

Tot zover alleen positieve ervaringen..!1

zijn duidelijk, denken mee, leggen het goed uit en geen nare verrassingen achteraf. dit geldt voor de administratieve als de uitvoerende kant van het verhaal

onder een vergrootglas: monteurs werken duidelijk onder tijdsdruk dus als je ze iets kunt afremmen (koffie o.i.d.) werken ze nog netter.

Bedankt voor je review!

Jacqueline Vos

Zonnepanelen installeren top als je een storing hebt zeer slecht duurt heel lang aanfluiting

Installeren

Snelller storing oplossen!!!!!!

Reactie Zonneplan.nl:

Wat jammer dat u dit zo ervaren heeft. Helaas kwamen onze mailtje van de planning in de ongewenste email waardoor dit de snelheid van de reparatie niet heeft geholpen.
Wanneer er in de toekomst...
Wanneer er in de toekomst nog vragen zijn dan horen we het graag. We gaan dan ons best doen om dit beter met u te communiceren.

Peter van Bezu

Alleen maar positief, vanaf offerte t/m montage.

Uitermate vriendelijke medewerkers, vakkundige monteurs.

Gewoon zo doorgaan.

Bedankt!

SH

No nonsense bedrijf. Aanmelden is gemakkelijk. Snelle service. Duidelijke app. Met slimme energie heb ik een grotere en duidelijkere invloed op ons eigen energieverbruik.

Het is nu gemakkelijk om energie verbruik af te stemmen op duurzaam energie aanbod. Je hebt directe invloed op je maandbedrag en bent duurzaam bezig.

Op dit moment niet. Ben erg tevreden.

Reactie Zonneplan.nl:

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Slimme Energie.

J.Reiber

Vanaf het eerste contact is alles vlekkeloos verlopen.

Doen wat er is afgesproken.

Gewoon doorgaan.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie review!

L. Boshove

Snelle en duidelijke afhandeling offertetraject en ook de administratieve afhandeling (m.b.t. BTW teruggave etc.) verliep snel en zonder haperen. Ook was ik aangenaam verrast dat de panelen gelegd... Snelle en duidelijke afhandeling offertetraject en ook de administratieve afhandeling (m.b.t. BTW teruggave etc.) verliep snel en zonder haperen. Ook was ik aangenaam verrast dat de panelen gelegd werden door een gerenommeerd Wierdens bedrijf, geeft toch een goed gevoel als je Wierdenaar bent. Al met al liep alles op rolletjes, chapeau

Snelle afhandeling. gebruik maken van plaatselijke ondernemers.

Reactie Zonneplan.nl:

Wat fijn dat we alles voor je mochten doen! Heel veel zonuren toegewenst!

Peter Leonard

Prima communicatie, professionals bij de aanleg, top!

Ik had eerst een ander bedrijf op het oog, maar daar hoorde ik maar niets van. Een buurman had via Zonneplan in een week of twee alles al geregeld! Dus ook Zonneplan gebeld en binnen de kortste... Ik had eerst een ander bedrijf op het oog, maar daar hoorde ik maar niets van. Een buurman had via Zonneplan in een week of twee alles al geregeld! Dus ook Zonneplan gebeld en binnen de kortste keren een advies plus afspraak. In overleg nog wat punten aangepast en een paar weken later had ik ook zonnepanelen! Blij mee!

Nou, niet eigenlijk.

Bedankt voor deze 10!