1916 beoordelingen

1916 Reviews

I vd kuijl

Nooit zo’n slechte partij meegemaakt. Levensgevaarlijke installatie achtergelaten!

Communicatie

Gekwalificeerd personeel aannemen! En geen onderaannemers het werk laten doen. Monteurs zoeken die waarde hechten aan veiligheid en die meedenken in oplossingen.

C Smit

Goede ervaringen met Zonneplan. Panelen brengen al goed op.

Duidelijke communicatie
Vriendelijke installateurs

Ga zo door

Reactie Zonneplan.nl:

Op naar veel zonnige jaren!

Mark

Contact gehad met zonneplan. Uiterst vriendelijk en het zonneplan voorstel was snel geregeld. Offerte was helder en snel akkoord gegeven. Wachttijd van 7 weken was te overzien gezien de drukte op de... Contact gehad met zonneplan. Uiterst vriendelijk en het zonneplan voorstel was snel geregeld. Offerte was helder en snel akkoord gegeven. Wachttijd van 7 weken was te overzien gezien de drukte op de markt. In de tussentijd aangegeven dat de installatie wellicht moeilijk zou worden ivm het trekken van een kabel. Hier is niks mee gedaan. De dag van installatie was aangebroken en de monteurs gaven aan dat het niet mogelijk was een kabel te trekken. De enige mogelijkheid was buiten de woning langs. Contact met zonneplan en die gaven aan dat ze geen kabel gaan trekken omdat dat te veel werk was. Uiteindelijk voorgesteld dit uit te besteden en de kosten van de offerte af te trekken. Dit was geen optie. Uiteindelijk dus maar zelf de kabel getrokken in overleg met de monteurs. Dit heeft mij uiteindelijk 2 dagen gekost. Nieuwe afspraak voor montage was snel gemaakt. Montage is er goed verlopen. Na de montage lag de betaling al op de mat. Geen enkele nazorg gehad. Geen belletje of de montage goed was gegaan of dat de kabel nog gelukt was. Van persoonlijke service is totaal geen sprake. Dit ongemak geeft toch een bittere nasmaak.

Snelle offerte en korte wachttijd

Uitgebreidere montageservice en persoonlijkere nazorg.

Grob

Snel en keurig opgeleverde installatie.

goede vakbekwame adviseurs en installatiemonteurs

Bedankt!

E. Hendriks

Vandaag was, na 3 maanden wachten, eindelijk de dag van installatie van de panelen. Voortraject was prima verlopen met goede communicatie, duidelijke offerte e.d. dus had er alle vertrouwen in dat... Vandaag was, na 3 maanden wachten, eindelijk de dag van installatie van de panelen. Voortraject was prima verlopen met goede communicatie, duidelijke offerte e.d. dus had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen.

Monteurs van onderaannemer waren ook keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Na kabelroute doorgenomen te hebben gingen ze aan de slag. Echter na 10 minuten geven ze aan dat de klus niet door kan gaan. Er zouden dakpannen vastgeschroefd zijn en dan plaatsen ze geen panelen. Dit terwijl bij de buren wel panelen op dak liggen, dus zelfde situatie. Nu dus met 3 maanden vertraging alsnog op zoek naar andere leverencier.

Heb dus het gevoel dat ze alleen makkelijke klusjes willen doen, zodra er iets meer werk is doen ze het al niet.

Duidelijke online offerte

ipv foto's van te voren op locatie kijken naar situatie. Dat voorkomt dat na 3 maanden wachten alsnog niets gedaan kan worden.

Bergman

Tot nu toe positief. Gelegd juli 2021

Goede voorlichting

Reactie Zonneplan.nl:

Na ruim een jaar zullen er vast mooie opbrengsten zijn!

ES

Monteurs waren onvriendelijk, hadden haast, en hebben forse schade veroorzaakt, met name bij installatie van omvormer. Op het dak brak een dakpan en die werdvervangen door dakpan van afwijkende... Monteurs waren onvriendelijk, hadden haast, en hebben forse schade veroorzaakt, met name bij installatie van omvormer. Op het dak brak een dakpan en die werdvervangen door dakpan van afwijkende kleur. Bij installatie omvormer werd de stroomkast 10 cm van de kraan en afvoer van de wasmachine gemonteerd. Daarbij zat de afvoer van de wasmachine in de weg, is gewoon met kracht weggedrukt door de monteur en daardoor scheurde de afvoerpijp mijn volledig af. De monteur móet dat gemerkt hebben maar heeft dat niet gemeld. Toen ze weg waren heb ik dat gelukkig zélf op tijd gezien want je moet er niet aan denken wat er gebeurd was als ik het niet had gezien en de wasmachine aanzet... het afvoerwater loopt dan gewoon de zoldertrap af! Ik heb deze schade direct gemeld en ze zouden er direct mee aan de gang gaan en terugbellen. Ik ben die dag niet teruggebeld, ook de volgende dag niet en moest de volgende dag zélf terugbellen. Ze waren ermee bezig ... ondertussen konden wij niet wassen. Ik heb er toen zelf voor moeten zorgen dat de schade werd hersteld omdat de reparatie van de schade door Zonneplan uitbleef. Oordeelt u zelf over de kwaliteit en service van Zonneplan!

zie boven

zie boven

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je feedback en wat vervelend dat dit is gebeurd. Wij wilden dit graag voor je oplossen en hebben daarom op verschillende manieren contact proberen te zoeken. Helaas krijgen wij geen... Bedankt voor je feedback en wat vervelend dat dit is gebeurd. Wij wilden dit graag voor je oplossen en hebben daarom op verschillende manieren contact proberen te zoeken. Helaas krijgen wij geen reactie en kunnen wij deze situatie niet met je bespreken. Kan je contact met ons opnemen zodat wij dit voor je kunnen oplossen. Je kan ons bereiken op 088 020 3011.

Willem Apeldoorn

Alles klopt , afspraken, voorlichting, montage
Gewoon perfect Geen opdringerig gedoe gewoon soepel , vriendelijk en op tijd.
Vandaag gemonteerd. Top

Afspraak is afspraak. Dat is zo fijn

Gewoon zo doorgaan

Reactie Zonneplan.nl:

Wat leuk om te lezen, bedankt daarvoor!

Michel

Een goed bedrijf , komt alles na wat ze zeggen .

Netjes geïnstalleerd

Uit geven over wat ze gedaan hebben

Dankjewel!

Jacob

Fantastisch bedrijf, goed en kundig personeel. Goede info en nazorg (BTW teruggave)

Snelle levering en uitvoering

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie review!