1916 beoordelingen

1916 Reviews

Bartjan

Goede prijs kwaliteitsverhouding, eerlijk advies, snel geholpen en gemaakte afspraken keurig nagekomen.

service

nvt

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie score, daar zijn we erg blij mee. Op naar een zonnige toekomst!🌞

Belle-Geertman

Nelle offerte. Goede advisering. Goede communicatie. Aardige en bekwame installateurs. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En... alles werkt zonder mankeren.

Zie boven

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat je zo enthousiast bent! Daar doen we het natuurlijk voor. Veel zonuren gewenst😎

Jos Hendriks

Zeer correct medewerkers, schoon achtergelaten, super geplaatste zonnepanelen, en tot nu toe zeer goede opbrengst.

Service, correct en verstand van zaken

Kan niks bedenken

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je zo blij bent! Bedankt voor je mooie review.

Wensink

Duidelijk
Hulpvaardig
Goede communicatie

Ze Blijven goed communiceren.

Geen.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie opsomming, fijn dat je zo enthousiast over ons bent!😀

h v achterberg

100 % zijn we te vrede over de voorlichting en de panelen

de service

ik zou niet weten wat

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat je ervaring zo goed is! Veel zonuren gewenst😎

van den Berg

In alle eerlijkheid zou ik geen negatief punt kunnen bedenken. Ze hielden zich aan hun woord, waren snel en correct, leverden adequate nazorg inclusief de financiële afhandeling en BTW-terugbetaling

woorden en daden kwamen overeen

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is een prachtige samenvatting waar we trots op zijn, bedankt voor het delen van je ervaring!

Linda Vos

Alles was snel en duidelijk geregeld. Het telefonisch contact was erg plezierig met de medewerker en na een negatieve ervaring met een andere leverancier hebben wij toch besloten om voor zonneplan... Alles was snel en duidelijk geregeld. Het telefonisch contact was erg plezierig met de medewerker en na een negatieve ervaring met een andere leverancier hebben wij toch besloten om voor zonneplan te gaan. De installatie was goed gegaan. 5 man sterk en na 2,5 uur was alles geïnstalleerd en alles uitgelegd.

Een perfect totaal plaatje.

Ga zo door.

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je zo positief over ons bent, bedankt voor het delen van je ervaring! Veel zonuren gewenst🌞

Hans

Een duidelijk en eerlijk concept voor, tijdens en na de installatie. Chapeau Zonneplan

Kwaliteit, service en kennis

Zo doorgaan

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze stralende review, daar zijn we heel blij mee!😃

Walsmit

Zonneplan heeft mooie panelen en de begeleiding en installatie is keurig verzorgd. Ik heb geen omkijken gehad vanaf de offerte tot aan oplevering. Een aanrader ?

Kwaliteit van A tot Z

Reactie Zonneplan.nl:

Wat een mooie beoordeling, bedankt! Goed om te horen dat het hele traject soepel verliep. En nu is het aan de zon om te schijnen! Veel zonnige jaren gewenst🌞

Hendrix

Makkelijk, goed advies en snel geregeld.

Communicatie

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is een mooie opsomming waar we trots op zijn, bedankt!🤩