1916 beoordelingen

1916 Reviews

NVT

Heel tevreden over alles wat vooraf besproken en ook wat door vakkundig personeel is geleverd Zonneplan zal ik iedereen aanbevelen ???

Alles naar wens verlopen

N.V.T. Alles OK

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat je ons aanbeveelt, een groter compliment kunnen we niet krijgen💚

Remco

Mooi offerte, scherpe prijs, opwekking in werkelijkheid meer dan dat zonneplan inschatten, soepel proces. Al met al top!

Het gehele proces

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is hele mooie opsomming, bedankt Remco! Hopelijk ben je net zo positief over je opbrengsten👍

A Wijmenga

Van begin tot de installatie en daarna een hoge klantgerichtheid en vriendelijkheid. Hoge servicegraad. Zeer goede bereikbaarheid. Snelle response. Wij zijn zeer tevreden.

Alleen maar, zie hiervoor.

Nog niet gevonden

Reactie Zonneplan.nl:

Kijk, daar worden we heel blij van! Bedankt voor je positieve woorden en veel zonnige jaren gewenst!

Wilco van den Berg

Zonneplan heeft vanaf het begin helder en duidelijk gecommuniceerd met ons, heldere offerte en de installatie was erg professioneel, ook de uitleg was helder, daarna hebben zij nog een aantal malen... Zonneplan heeft vanaf het begin helder en duidelijk gecommuniceerd met ons, heldere offerte en de installatie was erg professioneel, ook de uitleg was helder, daarna hebben zij nog een aantal malen contact met ons gehad hoe alles werkt en of er nog vragen zijn.

heldere communicatie, zeer goede service en een uitstekende installatie.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor het delen van je mooie ervaring, Wilco! Super dat je zo enthousiast bent. Veel zonuren gewenst🌞

Zeeg Wieser

Komen hun afspraken goed na en alles was heel duidelijk voor mij.
ook de nazorg met de belasting teruggave had ik geen omkijken naar.

Dat er na een jaar contact werd opgenomen of alles nog naar wens is.

Jammer dat je het maandbedrag niet kan verhogen.

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat het hele traject soepel verliep en dat de btw teruggave ook goed is afgehandeld. Zo hoort het!

A. Trompper

Heel goede ervaring.

Zeer goede service

Reactie Zonneplan.nl:

Wat goed dat je ervaring zo positief is. Hopelijk zijn de opbrengsten net zo positief 😉

Danny

Helder, snel en transparant

Duidelijkheid

Dat is een mooie opsomming, Danny! Veel zonnige jaren gewenst😎

123watches B.V.

Top, niks op aan te merken

Van A tm Z volledige ondersteuning

Bedankt voor deze TOP score🌞

Frits Langoor

Vriendelijke installateurs
en een goede voorlichting om de hoeveelheid te plaatsen zonnepanelen

de voorlichting en de eerlijkheid van de hoeveelheid te plaatsen zonnepanelen dus niet achter een schoorsteen .

ga zo door .

Reactie Zonneplan.nl:

Yes, dat horen we natuurlijk graag! Bedankt voor de mooie review, laat die zon maar schijnen🌞

Alexander

Voor de 2e keer panelen via zonneplan en weer perfect geregeld!

Gewoon goede zonnepanelen en omvormer. Duidelijke communicatie, goede offerte en de installatie wordt snel en netjes uitgevoerd!

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat we je voor de 2e keer blij mochten maken met onze zonnepanelen. Hopelijk geniet je opnieuw dubbel van de zon!😎